A Hírszerző délelőtti információját megerősítve az MTI arról számolt be: a veszprémi Cozma-gyilkossággal összefüggésben Sztojka Ivánt kereste a rendőrség Székesfehérvár egy tízemeletes panelházában. A körözött férfit azonban nem találták. Ott voltunk.

Forrás: hirszerzo.hu
Feltöltő: IT
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
IT
zsebredugott kéz, mosolygós és kedélyes rendőrök és hintázó gyermek, mintha nem is bűnözőt keresnének
nyirtass
Ezek "jelmezbálba voltak?" Egy kőrözött, fegyveres bűnöző ellen öngyilkosság lenne ilyen "lazán, szervezetlenül fellépni". A valódi kommandósok nem így "működnek" ezért talán én inkább a jelmezbálra voksolok.
Lehet, hogy az 1 milliós nyomravezetői jutalom megtette a magáét? Lakossági bejelentés alapján lehetett riasztani a kőrözött személyt, hogy itt és itt fogunk keresni- pucolj onnét? Egy komolyan gondolt "elfogás" több "zártalakzatos" egységet jelent és nem utolsósorban a "polgári lakosság" biztosítását az akció idejére.
furfang
Nagyon úgy tűnik, hogy itt inkább az "egérút biztosítása" történik díszletekkel, és sok " alabárdossal"
Alexandrosz
Az egész vezetés kezdve a Miniszter úrtól az Orsz.Rend.Főkapitány úrig anyit értenek a rendőri munkához mint én az imához,ezért ne is lepődjünk meg azon,hogy a beosztottak azt sem tudják mi a feladatuk.
IT
de legalább a hintázó gyermeket nem igazoltatták! :)
nanena
Én eddig azt hittem a rendőrség egy kicsit katonás alakulat. Ezeknek ez inkább egy buli volt, ahol megbeszélhették a csajokat, az esti kocsmázást. És a baj megint, hogy ők ezt természetesnek gondolják, hogy ilyen a rendőri munka. Eltöltöm az időt cigizéssel, haverokkal, beszélgetéssel, azután mehetek haza vagy a kocsmába. Ha majd 3000-rel többen csinálják ugyanezt a semmit, azzal nem érünk el semmit.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.