A Hírszerző délelőtti információját megerősítve az MTI arról számolt be: a veszprémi Cozma-gyilkossággal összefüggésben Sztojka Ivánt kereste a rendőrség Székesfehérvár egy tízemeletes panelházában. A körözött férfit azonban nem találták. Ott voltunk.

Forrás: hirszerzo.hu
Feltöltő: IT
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nyirtass
Ezek "jelmezbálba voltak?" Egy kőrözött, fegyveres bűnöző ellen öngyilkosság lenne ilyen "lazán, szervezetlenül fellépni". A valódi kommandósok nem így "működnek" ezért talán én inkább a jelmezbálra voksolok.
Lehet, hogy az 1 milliós nyomravezetői jutalom megtette a magáét? Lakossági bejelentés alapján lehetett riasztani a kőrözött személyt, hogy itt és itt fogunk keresni- pucolj onnét? Egy komolyan gondolt "elfogás" több "zártalakzatos" egységet jelent és nem utolsósorban a "polgári lakosság" biztosítását az akció idejére.
furfang
Nagyon úgy tűnik, hogy itt inkább az "egérút biztosítása" történik díszletekkel, és sok " alabárdossal"
Alexandrosz
Az egész vezetés kezdve a Miniszter úrtól az Orsz.Rend.Főkapitány úrig anyit értenek a rendőri munkához mint én az imához,ezért ne is lepődjünk meg azon,hogy a beosztottak azt sem tudják mi a feladatuk.
IT
de legalább a hintázó gyermeket nem igazoltatták! :)
nanena
Én eddig azt hittem a rendőrség egy kicsit katonás alakulat. Ezeknek ez inkább egy buli volt, ahol megbeszélhették a csajokat, az esti kocsmázást. És a baj megint, hogy ők ezt természetesnek gondolják, hogy ilyen a rendőri munka. Eltöltöm az időt cigizéssel, haverokkal, beszélgetéssel, azután mehetek haza vagy a kocsmába. Ha majd 3000-rel többen csinálják ugyanezt a semmit, azzal nem érünk el semmit.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.