Nem hitelesítette a Nemzeti Választási Bizottság (NVB) a Nyugdíjas Parlament Országos Egyesület elnöke által benyújtott, a kiegészítő nyugdíjemeléssel kapcsolatos népszavazási kérdést csütörtöki ülésén - írja az MTI.

Forrás: napi.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Na jó, konzultációt tényleg más fábúl faragták

de nekem megint begy klasszikus ugrott be

Egy friss hír szerint „Nem hitelesítette a Nemzeti Választási Bizottság (NVB) a Nyugdíjas Parlament Országos Egyesület elnöke által benyújtott, a kiegészítő nyugdíjemeléssel kapcsolatos népszavazási kérdést csütörtöki ülésén”. A javaslat lényege, hogy ne várják meg a novembert, ha alálőtték az inflációs várakozásokaz a kompenzációval. A derék NVB igencsak lekendezve sorolta, hogy miért nem lehet ilyen kérdést feltenni. A vélt nyelvhelyességtől kezdve a KSH nem szokott ilyen adatot közzétenni (amihez tegyük gyorsan hozzá egy még jogászok által is felfogható elemi számtani művelettel előállítható) hivatkozásig.
Nekem az ugrott be, hogy mi lenne, ha a konzultációs kérdéseket is hasonló alapossággal megvizslatnák??? =))
Ja és a klasszikus: Józsi unszolja a Mariskát, hogy hancúrozzanak, de az ellenáll, sőt ellenérvei is vannak:
egyfelől még szűz vagyok,
másfelől megtiltotta az anyukám
és egyébként is utána annyira fáj a derekam! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.