A Pest Megyei Főügyészség indítványozta tizenkét ember letartóztatását, akik egy érdi benzinkúton verekedtek, amelynek során egy ember meghalt.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság pénteki sajtótájékoztatóján azt közölték, hogy Fejér és Pest megyei családok csaptak össze abban a tömegverekedésben, amelyben egy ember meghalt csütörtök este Érden.

12 embert tartóztattak le a halálos érdi bandaháború résztvevői közül

A "vendetta" következtében ketten életveszélyes, hárman súlyos, heten pedig könnyű sérülést szenvedtek – közölte Latorovszky Gábor megbízott főkapitány-helyettes. A rendőrség 12 ember ellen csoportosan, felfegyverkezve elkövetett garázdaság, egy ellen pedig emberölés megalapozott gyanúja miatt indított eljárást, és kezdeményezte a letartóztatásukat.

A Pest Megyei Főügyészség szombaton azt közölte az MTI-vel, hogy egy enyingi és egy érdi család keveredett összetűzésbe csütörtök este. Az enyingi család legalább tizenhat férfi tagja – több gépkocsival – megjelent egy érdi benzinkúton, hogy ott találkozzanak az érdi család tagjaival.

Mindkét család a találkozóra különböző ütlegeket, illetve szúró-vágó eszközöket vitt magával.

A benzinkútra érve egy, az érdi családhoz tartozó férfi gépkocsiját egyből a másik család egyik ott várakozó tagjának kormányozta és elütötte, majd tolatni kezdett és elütött egy másik embert is.

Ezután az enyingi család tagjai a gépkocsi köré gyűltek, és kirángatták annak utasait, miközben verekedésbe keveredtek az érdi család helyszínre siető tagjaival is.

A verekedők különböző szúró és ütő eszközöket használtak, és még gázpisztollyal is adtak le lövést.

A konfliktus során az egyik enyingi férfi egy hegyes eszközzel szívtájékon szúrta az egyik érdi családtagot, aki rövid idővel később elhunyt.

A több percig tartó összecsapás után az enyingi család tagjai gépkocsival elhagyták a helyszínt, de távozás közben az érdi család tagjai "megrongálták" a gépkocsikat – áll a közleményben.

(MTI)

(Fotó: police.hu)

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

SystemError
Farkas Flóri támogatásainak alvállalkozói.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Málna
Összezárnám egy cellába a két család tagjait. Rendezzék le ott, ne a nyílt utcán, a normális embereket veszélyeztetve.
Gauntlet
vajh mi miatt? szóváltás? régi sérelem? egyik se érte meg4 mit gondoltak? manapság már mindenhol van legalább egy kamera !
Józsipapa
@Pegero: sztojka nevet változtatott;
jelenleg is börtönben van, ugyanis visszakerült
futtatásért; ha jól rémlik 8 évet kapott nem jogerősen, és mivel kedvezménnyel szabadult,
plusz 4 évet is le kell hûznia...
Csibi
@Pegero: S. István tök feleslegesen engem is futtatott, nem tudtam lefogyni

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.