A Pest Megyei Főügyészség indítványozta tizenkét ember letartóztatását, akik egy érdi benzinkúton verekedtek, amelynek során egy ember meghalt.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság pénteki sajtótájékoztatóján azt közölték, hogy Fejér és Pest megyei családok csaptak össze abban a tömegverekedésben, amelyben egy ember meghalt csütörtök este Érden.

12 embert tartóztattak le a halálos érdi bandaháború résztvevői közül

A "vendetta" következtében ketten életveszélyes, hárman súlyos, heten pedig könnyű sérülést szenvedtek – közölte Latorovszky Gábor megbízott főkapitány-helyettes. A rendőrség 12 ember ellen csoportosan, felfegyverkezve elkövetett garázdaság, egy ellen pedig emberölés megalapozott gyanúja miatt indított eljárást, és kezdeményezte a letartóztatásukat.

A Pest Megyei Főügyészség szombaton azt közölte az MTI-vel, hogy egy enyingi és egy érdi család keveredett összetűzésbe csütörtök este. Az enyingi család legalább tizenhat férfi tagja – több gépkocsival – megjelent egy érdi benzinkúton, hogy ott találkozzanak az érdi család tagjaival.

Mindkét család a találkozóra különböző ütlegeket, illetve szúró-vágó eszközöket vitt magával.

A benzinkútra érve egy, az érdi családhoz tartozó férfi gépkocsiját egyből a másik család egyik ott várakozó tagjának kormányozta és elütötte, majd tolatni kezdett és elütött egy másik embert is.

Ezután az enyingi család tagjai a gépkocsi köré gyűltek, és kirángatták annak utasait, miközben verekedésbe keveredtek az érdi család helyszínre siető tagjaival is.

A verekedők különböző szúró és ütő eszközöket használtak, és még gázpisztollyal is adtak le lövést.

A konfliktus során az egyik enyingi férfi egy hegyes eszközzel szívtájékon szúrta az egyik érdi családtagot, aki rövid idővel később elhunyt.

A több percig tartó összecsapás után az enyingi család tagjai gépkocsival elhagyták a helyszínt, de távozás közben az érdi család tagjai "megrongálták" a gépkocsikat – áll a közleményben.

(MTI)

(Fotó: police.hu)

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

SystemError
Farkas Flóri támogatásainak alvállalkozói.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Gauntlet
vajh mi miatt? szóváltás? régi sérelem? egyik se érte meg4 mit gondoltak? manapság már mindenhol van legalább egy kamera !
Horizont
12 embert?? Hát a videón vagy ötvenen cikáztak összevissza. Akit megöltek építési vállalkozó. Ja...Jó lenne ah egy kis ellenőrzést csinálna köztük szuper rendőrségünk, hogy vajon miből is élnek! Hogy rohadna meg mind a két családból.
Józsipapa
@Pegero: sztojka nevet változtatott;
jelenleg is börtönben van, ugyanis visszakerült
futtatásért; ha jól rémlik 8 évet kapott nem jogerősen, és mivel kedvezménnyel szabadult,
plusz 4 évet is le kell hûznia...
Pegero
@Józsipapa: Számomra ez új hír, de jól hangzik!
Csibi
@Pegero: S. István tök feleslegesen engem is futtatott, nem tudtam lefogyni

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.