A Büntetés végrehajtás országos parancsnoka végül bevallotta, hogy a behazudott havi 2,8 millió, azaz összesen 9 millió maszk helyett április óta összesen csak tizedét, 890 ezret (!!) sikerült legyártani a kínai maszk gyártó csodagépsoron a sátoraljaújhelyi fegyházban. A kamu szám a miniszterelnök vicces propaganda videójában hangzott el többször is. A propaganda média, minden tagja buzgón hozta is áprilisban a nagy hírt... - írja Hadházy Ákos Facebookon. A független képviselő posztja szerint "A Bv levele azzal magyarázkodik, hogynem is így értették, ez a kapacitás a börtönök összkapacitása, nem csak a kínai gépé:))".

Forrás: alfahir.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
Nem tud többet gyártani ez a csodagép? Ebben az esetben átverték a vásárló mayarokat! Van eg máik kérdés: Tudna gyártani töbet, de valamiért nem engedik a többlet gyártást! Akkor hogy is van ez a dolog!!???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.