Emlékeznek még, amikor a vírusőrület dandárján Orbán Viktor dagadó mellel jelentette, hogy maszk-ügyben no para, kedves magyarok, hiszen a börtönökben ráálltak a gyártására, meg van mentve a haza. A Büntetés végrehajtás országos parancsnoka végül bevallotta, hogy a behazudott havi 2,8 millió, azaz összesen 9 millió maszk helyett április óta összesen csak tizedét, 890 ezret (!!) sikerült legyártani a kínai maszk gyártó csodagépsoron a sátoraljaújhelyi fegyházban – írta Hadházy Ákos független képviselő közösségi oldalán.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
@kereső: Tévedni emberi dolog! Egy nullával tévedtek, na bummm! Majd vesznek még kilenc gépsort, és meglesz az ígért mennyiség!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Béla333
De legalább biztosan aranyárban gyártották. A kínai csodagépen...
SystemError
De hát csak a homlokos csirkeszar 73 milliót hozott. Most akkor az sincs és 3 hónap alatt 890 ezret sikerült legyártani... Ezek még az anyjuk pénztárcájából is kilopnák az utolsó ezrest
vitriol
Lassan már annak is örülne a magyar, ha ez a kormány az igéreteinek legalább 10%-át betartaná.
silber13
Elképzelhető, hogy ez az állítólagos csudamasina valóban csak ennyire képes. -ez essetben a gép beszerzőjét ivartalaníani kellene. De mi van akkor a ezt a jelentősen kevesebb mennyiséget előre eltervezték?? Ami bizony elképzelető. Ezek mindenre képesek.
kereső
2008. "Szociális népszavazás: "az egészség nem üzlet!" harsogta orbán, toporzék kakadu, rogán, répássy. navracsics.
Nem, ha az a háziorvosnak, kórháznak jelentett "üzletet". 2007-ben átlagosan 1866 ezer Ft-al nőtt a háziorvosok bevétele a vizitdij miatt. És az ott maradt náluk.Most meg???,Fizetsz harminc ezret, ha haza jössz "horváth"--ból, a nyaralásból. Az vajh kinek a zsebét gazdagitja? Ja, ez ellen nem lázad senki, hogy de hát fizetem a járulékot, miért fizessek kétszer? bezzeg a 300 Ft, az igen. Hülyék.
Sámannus
Ez olyan, mint a merjünk nagyot álmodni, pohos mondás.Hát a gyártáshoz gyakorlat is kéne és munkakedv, ráadásul alapanyag, és egyebek. Mondjuk a disznóólakhoz is érteni kell,de az egy másik műfaj pohoskám, menj inkább oda vissza.

@kereső: Csak mostanában aki kezelést akar, év végére kap sorszámot, vagy lenyom 30-40-80 ezer forintot. Ez a szarjankó csak szétszórja a vagyont, és semmit sem tesz.
A dolog pontosan úgy volt ahogyan leírtad, csak a fideszpártiak verték ellene a cinket, meg a húgyagyú orvosi kamara. az emberek többsége ezért maradt távol, a népszavazás a magyar államiság létét tette tönkre, vele együtt a polgárok elemi érdekei ellen kormányozzák ezt az országot.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.