"Azt az elvet vallom, hogy akkor nyilatkozok, akkor beszélek valamiről, miután már valamit letettem az asztalra. Jelenleg még a munka fázisa zajlik," jelentette ki az ifjúságpolitikáért és esélyteremtésért felelős helyettes államtitkár az RTL Klub Híradójának. Rácz Zsófiát decemberben nevezték ki a posztra, az azóta eltelt időszakban hiába kereste a csatorna, most először sikerült megszólaltatniuk. Az államtitkár szabadkozott:"természetesen, sajnálom, hogy ha ebből volt félreértés, de ahogy most is, bármikor nagyon szívesen" válaszol. Hogy mennyire szívesen, rögtön be is mutatta. Arra a kérdésre, hogy hogyan kommentálná, hogy a kormánypárt törvényt módosított kinevezése miatt, úgy válaszolt, hogy"nekem nagyon erős küldetéstudatom van azzal kapcsolatban, hogy a fiatalok hangját képviseljem, az ő hangszórójuk legyek. "Miután a RTL Klub riportere jelezte, hogy nem válaszolt a kérdésre, Rácz egyszerűen elsétált.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Végülis az ország legnézettebb csatornájának miért nyilatkozna ez a kis közpénzen eltartott csámpás...
Aztán csodálkoznak, ha már egész fiatalon okádnak a fidesztől.
almosd
Keresztül ment már az idomitásom meg vagy két ágyon is ,ingyen nem adnak semmit ,nincs ingyen vacsora.
Aki Én
Én meg azt az elvet vallom, hogy csak akkor nevezek ki valakit ilyen közpénzes pozícióra, ha az már valamit letett az asztalra, és kinevezve válaszol a dolgát végző médiának a közérdekű kérdésekre.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.