A pénzügyminiszter a Magyar Államkincstár stratégiai megújításának és hatékonyabb működésének elősegítéséért felelős miniszteri biztosává nevezte ki Márton Pétert. A Hivatalos Értesítőben megjelent utasítás szerint Márton Péter kinevezése 2020. augusztus 5. napjától 2022. május 31. napjáig tart.

Forrás: napi.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
A biztosságoságtól biztonságosabb is lesz??? =))
RonaGyuri
@RonaGyuri: Mint egy falat kenyér, annyira

avagy Mityuka biztos, ami biztos újabb miniszteri biztost nevezett ki

Elsőre nem akartam reagálni a hírre, lévén azok közé tartozom, akik – lévén meglehetősen jó rálátással rendelkezem a pénzügyi makro-folyamatokra és szakértőként tevékenykedtem a rendszerelmélet és tervezés területein is – kellő mértékben rácsodálkoztak arra, hogy mi a jó-fenének volt szükség egy ilyen konglomerátumra, mármint a Magyar Államkincstárra!
Azonban ettől teljesen független a rosszallásom – a teljes kormányzatot átható vírus terjedése részeként – hogy a pénzügyérék újabb miniszteri biztosságot rittyentenek. Mityuka „a Magyar Államkincstár stratégiai megújításának és hatékonyabb működésének elősegítéséért felelős miniszteri biztosává nevezte ki Márton Pétert.”
A Magyar Államkincstárnak Van egy elnöke (Prof. Dr. Mészáros József) és annak 6 helyettese, ők mit csinálnak???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.