Ha szétnézünk kis orszgunkban, többé-kevésbé összetartó és együtt dolgozni tudó ellenzék-kormánypárti viszonyt láthatunk. Lényegtelen, hogy ideológiailag mennyire állnak egymástól távol, céljuk általánosságban az, hogy a település működését ne lehetetlenítse el egyik fél se. Miután országos letámadással a kormánypárt elvette az önkormányzatok nagy részétől a pénzt, így adva van egy fegyver az ellenzékbe szoruló Fideszeseknek, hogy számonkérjék a hirtelen keletkező anyagi hiányt a vezetésen. Bár ez egy elég gonosz húzás a kormánypártiaktól, de legalább a települések működnek.

Feltöltő: Béla333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
A DK ugyanolyan aljas módszerekkel dolgozik, mint a Fidesz, csak éppen kevésbé tehetségesek.
Formálódik a DK-Fidesz nagykoalíció!
Béla333
Ma reggel miután lebuktak és kiderült, hogy Gyurcsányéknak nem sikerült a Momentum bemocskolása, volt képe azt mondani, hogy nem kellene elmérgesíteni a kapcsolatot az ellenzéki pártok között...
A pofátlansága Orbánét veri...
Béla333
Gyurcsány szorgalmason dolgozik az ellenzék szétverésén a Fidesz újabb győzelméért...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.