Potocskáné Kőrösi Anita egy siófoki aparmanház építése ellen tiltakozik a szokatlan akcióval. Élőben közvetített éhségsztrájkba kezdett Potocskáné Kőrösi Anita, a Jobbik parlamenti képviselője egy siófoki építkezés elleni tiltakozásul. Két napig fog koplalni, hogy felhívja a figyelmet arra, hogy az új épület szerinte veszélyeztetné a balatoni viharjelzés pontosságát, így az emberéletet.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Justitia
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

100 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Kapanyél
Há most sírjak, vagy röhögjek!? Azt még én is kibírnám valahogy, csak sör mög pálesz lögyön!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Kapanyél
Há most sírjak, vagy röhögjek!? Azt még én is kibírnám valahogy, csak sör mög pálesz lögyön!
Eriksson
Két nap koplalás senkinek nem árt meg, csak a folyadék legyen bőséges. :)))
Justitia
@Kapanyél: Idióta! Aki nem tud érdemben hozzászólni.
Justitia
@Szeparepa2: orbán anikó is jó bula?
Justitia
@Eriksson: írd meg orbánodnak is, mert kövér mint a disznó! Látszik rajta a jólét, amit a magyar emberek kizsákmányolása árán él jólétben
Justitia
@Pegero: orbánodon mennyi felesleg van? Kövér mint a disznó, ugyanúgy ahogy pl. semjén, vagy l. simon
Justitia
@Pegero: Ja és ne feledkezzünk meg cilike öreganyádról: nepszava.hu/3087408_ketto-az-egyben-kampany-muller-cecilia-a-roszkei-kerites-elott-beszelt-a-koronavirusrol
Ő sem a karcsú nők egyletében való. Konkrétan: kövér!
Eriksson
@Justitia: "Két nap koplalás senkinek nem árt meg, csak a folyadék legyen bőséges. :))) "
Fogadd meg a tanácsot, méregteleníts.
Justitia
@Szeparepa2: 21: 58 én sem értem egy ilyen patkánnyal anikó hogy állhatott össze
Justitia
@Eriksson: Ja, csak a testnek segít, az agynak nem. Úgy hogy neked semmi értelme belekezdened.
Kapanyél
@Justitia: Na! Kiengedtek a diliházbul, oszt anyád nem ért utól? Nem őriztün éggyüt libát, hogy mögszólíccs! Úgyhogy csuti!
Justitia
@Pegero: "Van rajta annyi felesleg, hogy nem fog éhenpusztulni" 21:44
orbánodon mennyi felesleg van? Kövér mint a disznó, ugyanúgy ahogy pl. semjén, vagy l. simon

Te mennyire kövér vagy picinyem?
Talán mint a felsoroltak?
Justitia
@Kapanyél: A nevedben van aki vagy. Prosztó paraszt, a kapa áll ki a szádból!
Eriksson
@Justitia: Azért csak próbáld ki, hátha hasznodra válna.
Kapanyél
@Justitia: Tán találkoztunk mán valaha, hogy így ismeröl bunkókám!? Oszt a té nevedbe mi a lófasz van? Tán a nagy igazság? Ha ollan lönnél mint Mátyás királyunk vala, most nem osztanád azt amid nincs!
Justitia
@Eriksson: Te meg az agymosás visszafordítására keress vmi gyógyírt. Hasznodra és Mo. hasznára válhat
Justitia
@Kapanyél: Na látod.Nem találkoztunk és ennek ellenére így ismerlek, tudod, a hozzászólásodból. Ez eszedbe sem jutott, hogy a hozzászólásod alapján mondtam és mondom:
A nevedben van aki vagy. Prosztó paraszt, a kapa áll ki a szádból!
Eriksson
@Justitia: Te még nem találtál magadnak?
Kapanyél
@Justitia: A té hozzászólásod is magáér beszél! Ki a fasz kezdte azzal, hogy idióta? Ja hát a nagy igazság bajnoka! Akkor mos ki a bunkó paraszt? Hát té! Ámbár nem sértögetöm a parasztokat, mert ugyi paraszt az, aki az élelmet az asztalra töszi, magyarul mögtermeli, a többi csak spontán bunkó, mint pl té! Gondolom panelul karatézol, mert a szömtül szömbe nem mönne!
Justitia
@Pegero: "Már csak napok kérdése és a köldököm ránő a gerincemre!" 22:27
Emiatt nem tudom miért ide írsz, inkább a napidoktort keresd fel, ha szégyenled az orvosnál face to face De legjobb lenne mégis a háziorvos, az majd beutal oda, ahová való vagy.
Csibi
@Justitia: Igazán r
emek csávó lehecc ott a tanyán
Justitia
kapanyél szepara eriksson: bocs fiúk, mára ennyi, nekem más dolgom is van, mint egész este b@szni a rezet a propelleren.
De úgy látom, nektek más dolgotok nincs.
Kapanyél
@Justitia: Idiótákra mindig tudok időt szakítani! :)
karma1
@Justitia: Mondd, ki a gyasz vagy te, hogy berobbansz, es az osszes kommentelot letorkolod? Ha mar Justitia vagy, legalabb a netrol lehalaszhattal volna egy olyan szembekotott-merleges-to"ro"s kepet, tudod, ahogy az Igazsag istennojet abrazoljak. De gyoker vagy, es bejossz egy oldalra, ahol azonnal ki is allitod magadrol a szegenysegi bizonyitvanyt!
Mindig szoktam kerdezni az ilyen nagyfiuktol, hogy "a cikkhez mit szolsz? Vagy csak szemelyeskedni tudsz?"
Ezt meg sem kerdezem toled, mert nem hiszem, hogy kepes volnal egy ilyen bonyolult szoveget megerteni - ahhoz ertelem is kene a fejedben.
Ezt az elvet magamra is kotelezonek tartom, igy a cikkrol annyit mondanek, hogy nemes a cel, amiert a holgy tuntet, de valakinek meg kellett volna sugni neki, hogy az ehsegsztrajkoknak nincsen hataridejuk - akik ezt kitalaltak annakidejen, azok nem szabtak 2 napos terminust, hanem akar a halalukig folytattak azt. Ezert is volt erteke mindig ennek a tuntetes-formanak. A holgy testsulyat nem ismerem, de 2 napi felesleg - az anorexiasokon kivul - szinte mindenkin van. Ugyhogy ez nem egy ehsegsztrajk, hanem egy detox.
Te pedig gondold vegig, hogyha egy tarsasagba becsoppensz, akkor ne a kommentelotarsaidat basztasd, hanem azokat, akik valoban kierdemeltek a negativ velemenyedet.
Akiket is csoportosan leteremtettel, azok ide evek ota kommentelnek, ismerik egymas velemenyet, - meg sokszor az egymastol elterot is.
Ha nem birod a gyurodest, vagy ballabbal keltel fol, akkor elobb mashol engedd ki a gozt magadbol, ne ezen az oldalon!
Pont az ilyen bunkok miatt nem szeretek erre az oldalra jarni, pedig 10 evig nagyon jo volt szamomra. Embereld meg magad, nem egy romkocsmaban vagy, es nem olyan bugrisokkal beszelsz, amilyennek te hiszel bennunket!
Mobil123
Látom be lett dobva egy cikk de a kommentár nem tetszik . Pedig semmi rossz nem lett írva. Kell némi poénkodás. A cikkhez annyit hogy nemes cselekedet de ettől még felfogják építeni ha lejár a két nap koplalás. :-) Sajnos.
Mobil123
@Kapanyél: Szalon sört szeretem :-)))) (Pécsi lévén nekem az a legjobb, de egyébként is !:-D )
Justitia
@Mobil123: Igen, be lett "dobva" a cikk! Mi a komment, ami nem tetszik?
"nemes cselekedet de ettől még felfogják építeni ha lejár a két nap koplalás" - na igen így gondokodik az orbán kormánnyal megalkuvó magyar: minden szar, de még élek!
Mobil123
@Justitia: na igen mert te nyilván sokat teszel ellene .
Itt nyomorogsz a propeller.hu-n.
Azokról akik itt kommenteltek viszont lövésed sincs mit tesznek de ítélkezel , sőt idiótának titulalod. Tényleg nem.ártana ha te is éhségsztrájkba kezdenél ahogy javasolták előttem hozzád szólók.
Justitia
@Mobil123: Te is itt nyomorogsz a propelleren?
Justitia
@Mobil123: 18:38 "Azokról akik itt kommenteltek viszont lövésed sincs mit tesznek " tényleg, neked van lövésed? Akkor sorold mit tesznek, veled együtt akik itt kommentelnek!
Justitia
@Mobil123:18:38 "sőt idiótának titulalod" hol olvastál ilyet tőlem?
Justitia
@Mobil123: 18: 38 "Tényleg nem.ártana ha te is éhségsztrájkba kezdenél ahogy javasolták előttem hozzád szólók. "
Senki nem javasolta te idióta.
Justitia
@SandraRO76: Sziа! Látogassa meg а szexкlub оldаlamat > w­­w­­w­­.­­l­­o­­v­­e­...
Justitia
@karma1: "legalabb a netrol lehalaszhattal volna egy olyan szembekotott-merleges-to"ro"s kepet, tudod, ahogy az Igazsag istennojet abrazoljak. De gyoker vagy, es bejossz egy oldalra, ahol azonnal ki is allitod magadrol a szegenysegi bizonyitvanyt!" - konkrétan? Mi verte ki a biztosítékot?
Justitia
@karma1: Valamit rohadtul benéztél, nem tudom miért támadsz. Olvass ér értelmezz rendesen, ne b@sszál le, azért, amit nem írtam
Justitia
@Kapanyél: tegnp 23:48 Ja, mert asszony helyetted dolgozik, te meg ücsörögsz a szgép előtt.
Justitia
@SandraRO76: Кomolу kapcsоlаtокat kerеs?
Csak itt valós egyеdülálló lánуoк készek kеvеrni!
----
w­­w­­w­­.­­l­­o­­v­­e­...
Justitia
@karma1:01: 25 "Mondd, ki a gyasz vagy te, hogy berobbansz..." Kérdezed.
Azt nem kérdezed meg, hogy ki a gyasz, aki berobbant, pl. SandraRo76, vagy, Mobil123, vagy Kapanyél, vagy Csibi? Újak, ugye?
Kapanyél
@Justitia: Helyöttem aztán nem dógozik sénki! Az viszont sajnálatos, hogy helyötted mög nem gondolkoznak, mert akkor nem irkálnál marhaságokat! Észre kék vönnöd, hogy ezön az autópályán mindönki a forgalommal szömbe mögy, csak té mész jó sávban!
karma1
@Justitia: Mobil123 itt van majdnem 10 eve, Kapanyel kicsit valtoztatott a neve'n. Az a Sandra valakicsoda szerintem meg egy robot, aki folyton szexhirdeteseket tesz fel. Es en pont az ilyen sandra-felek miatt nem jovok mar honapok ota erre az oldalra, mert az oldal nincs moderalva, tele van trollal, es robotprofilokkal, akik folyton pornooldalakat hirdetnek.
karma1
@Szeparepa2: Dehat draga baratom, en NO vagyok! Engem nem nagyon erdekelnek a nok, tudod? Valahogy meg mindig a fiukat preferalom, ha mar lehet valasztani...:o)))))
Justitia
@karma1: a propelleren már szex hírdetéseket is le lehet adni
Justitia
@Kapanyél: Hanyatt fekve röhök a tájszólásodra. Honnan a f@szból írógatsz?
karma1
@Justitia: Latom, Tobbek kozott pont ezert a gusztustalansagert nem jovok erre az oldalra, meg a trollok miatt. A masik dolog: hogyha valaki tajszolassal ir, az szerinted MAR NEM MAGYAR??? Huha, ez azert durva. Tudod, egyszer en elutaztam egy nogradi faluba, mert ott volt dolgom egy kedves idos hazasparnal, es sok szavukat egyaltalan nem ertettem meg, de nagyon elszegyelltem volna magamat, ha ex chatedra kijelentettem volna roluk, hogy - mert en nem ertem - azert ok nem magyarok !? Nem vagy egy kicsit eloitelestes?
Justitia
@karma1: Mi ez a tájszólás dolog? Idéznéd?
Justitia
@karma1: Ja, megvan! Bocs, csak nem hiszek benne. Erőltetett, nem igazi, nem hiába kapanyél a nick neve. Rájátszás hazugság!
Justitia
@karma1: Szögedi az isteni kapanyél? Ma már senki nem beszél így Szegeden sem. Az a generáció már kihalt.
Justitia
@Kapanyél: Nököd meg csak a pálesz és a sör a lényeg szögödi fideszes?
Justitia
@karma1: "Helyöttem aztán nem dógozik sénki" - ebből melyik szegedi tájszólás, és melyik nem?
Kapanyél
@Justitia: Na! Mögszólalt a sötét a lukbúl! Elóvastad mit okáttá ide félnótáska! Mikó esté ki a Vitya seggibű, hogy ilyenkor böffentöl baromságokat!? Látom hiányod van, hogy éngöm basztatsz! Nő létödre akkora bunkó vagy, hogy a rezsisziszi hozzád jár tanácsé! Na takaroggyá aludnyi hülye kurva!
Justitia
@Kapanyél: aug 7 22:15Te honnan tudsz a diliházból ide írogatni? Neked anyád se volt, találtak az útmentén.
Csuti? Jajaj! Nem keverted össze a "tájszólásadot" orbánnal a csúti törpével?
Justitia
@karma1: "A masik dolog: hogyha valaki tajszolassal ir, az szerinted MAR NEM MAGYAR??"
Kapanyél küldte nekem:"Elóvastad mit okáttá ide félnótáska! Mikó esté ki a Vitya seggibű"
Ez tájszólás? Ez egy bunkó paraszt hozzászólása
Kapanyél
@Justitia: Ennyit tudol!? Gyúrjál még ez vékonyka! Azé mögnyugtató, hogy néköd legalább vót anyád! Mán csak az a kérdés, hogy melyik barom vót az apád! Ép elméjű bizton nem vött a nevire zabi ribi! Na eriggy alunnyi, hónap kezdődik a műszak az út szélin!
Justitia
@Kapanyél: 20:50
Haha! Felbasztalak látom! De jó érzés! Nem én estem ki vitya seggéből, hanem te még mindig benne vagy a beszorult nyelveddel.
Kis nyelvtan: a takaroggyá- hoz még egy l betűt hozzá kellet volna tenned. Az alugyni meg nem létezik a magyar nyelvben, helyesen: aludni.
"Na takaroggyá aludnyi hülye kurva!" -írtad férfi létedre, tehát nem nemiség kérdése a bunkóság.
Justitia
@Kapanyél: 21:33 Kb annyit tudok, mint te. Gyúrjál vastagka.
A te anyád tudja, ki volt az a barom apád?
"Ép elméjű bizton nem vött a nevire zabi ribi" Anyádat is ribinek nevezed, aki azt sem tudja ki volt az apád?
"Na eriggy alunnyi, hónap kezdődik a műszak az út szélin! " Te menny "alunnyi" - hülye parasztja - neked a futtatás kezdődik holnap? Hány ribit futtatsz? Jól megy az üzlet?
Kapanyél
@Justitia: Látom nem mén a tájnyelv, hát hogy mönne, ha csak a szar fröcsög belülle! Nő létödre nagyon frusztráltnak tűnöl! Nem vöszöd észre, hogy a fasz beszorult a seggödbe? Nincs is szöbb, mint a másikat sértögetni este tízkor! Éggyet felejtöl csak el, hogy té kezdted ribike! Té vótál az a jószág, aki "ismeretlenül" léidiótáztál, oszt most té vagy mögsértődve bunkócska. Szánalmas égy jószág vagy!
Kapanyél
@Justitia: Tán irigyködsz, hogy másnak jobban mögy! ? Nyomj égy kis vakolatot a pofádra, hátha betakarja a rusnya pofád!
Justitia
@Kapanyél: "Látom nem mén a tájnyelv, hát hogy mönne, ha csak a szar fröcsög belülle" Hát igen ezt látom tőled, a tájnyelvedből fröcsög a szar.
Kapanyél
@Justitia: Erre a szösszenetre köllött ennyit várnom! Né mán! Többre vagy képes, húzzál bele mer ez így unalmas!
Justitia
@Kapanyél: 21:50 "Nő létödre nagyon frusztráltnak tűnöl"
Hoppá! Te mit tanultál? Van különbség női és férfi frusztráltság között? Mert ha nem tanultál ilyet, akkor azt mondom, te nem frusztrált vagy, hanem elmebeteg, orbáni agymosás által.
Justitia
@Kapanyél: Tudod én is tudok olyan alpári lenni min te: "Nem vöszöd észre, hogy a fasz beszorult a seggödbe
Válasz: Nem vöszöd észre, hogy a faszod/nyelved beszorult orbánod seggébe?
Kapanyél
@Justitia: Látom lassan mén az olvasás, hát még a szöveg értés! Se egy anyázás se semmi! Néköd nem köllött kimosni az elméd, mert nincs mit kimosni! Mesélj milyen az az orbáni agymosás, vagy csak betanultad valahun oszt ezt szajkózod?
Kapanyél
@Justitia: Na végre! Látom nálad is hiánycikk a tükör? Mit nem adnék, ha mögdughatnám azt akit ennyire imádsz, aztán mingyá möhetne a szájadba úgy szarosan gecisen! Így szeretöd ugye ribikém!? Vagy először lényalatnád anyáddal?
Justitia
@Kapanyél: 21:50 " Éggyet felejtöl csak el, hogy té kezdted ribike! "
1. Nem úgy írják még tájszólással sem, hogy Éggyet, hanem legalábbis egyet. A ribike meg megtisztelő egy orbán seggét kúrótól.
Kapanyél
@Justitia: Nem vagy még álmos, vagy most kezdődött a műszak!? A stricid nem szólt még rád, hogy né basztasd a telefonod, mer nem mén a bót??
Kapanyél
@Justitia: Valami komolyabbat ribike, mer ez így uncsi, hogy az írásmódot fikázod! Akarod szépen pestiesen, úgy jobban esik a szopacs!?
Justitia
@Kapanyél: 21:50 "Té vótál az a jószág, aki "ismeretlenül" léidiótáztál, oszt most té vagy mögsértődve bunkócska. Szánalmas égy jószág vagy! "
Ebből megtisztelő a jószág szó. Állatokra mondják, és én imádom őket. Köszi!!
Kapanyél
@Justitia: Még ehhön is hülye vagy! Nem csak az állatokra mondják a jószágot! Lehet utána olvasnod, persze ha mén az olvasás, de inkább a szövegértés ribike!
Justitia
@Kapanyél: 21:54 "Tán irigyködsz, hogy másnak jobban mögy" Honnan tudod faszfej, hogy nekem hogyan "mögy"?
"Nyomj égy kis vakolatot a pofádra, hátha betakarja a rusnya pofád 21:54" - nem is láttál idióta! Na ebből látszik milyen hiteltelen az egész hozzápofálásod.
Justitia
@Kapanyél: 22:15 Belehúztam, amint látom, nem tudsz leállni
Kapanyél
@Justitia: Oszt a tijed hiteles ribike!? Azt sé adja ki az eszöd, hogy minez mibűl indult ki! No de mit is várhatna az embör égy útszéli ribitül!
Kapanyél
@Justitia: Úriembör válaszol, ha mögszólítják!
Justitia
@Kapanyél: 22:22Nekem sem az olvasás, sem az írás nem megy lassan, neked meg az írás igen szarul. Tán az olvasás is.
"Néköd nem köllött kimosni az elméd, mert nincs mit kimosni"
Tehát neked kellet: Tehát beismered, hogy agymosáson mész/mentél keresztül
Kapanyél
@Justitia: Szerencsére nem kerültem sorra, mert anyád előttem volt!
Justitia
@Kapanyél: 22:22 "Mesélj milyen az az orbáni agymosás, vagy csak betanultad valahun oszt ezt szajkózod"
erről neked kéne mesélned, mert kiállsz a meteorológiai állomás melletti építkezés mellett.
Justitia
@Kapanyél: Neked dolgoznak a ribik? Te nyugodtan lefeküdhetsz. Bárrmelyikkel, aki nem műszakos.
Kapanyél
@Justitia: Hát ezt mög hunnan szödöd ribike! Mi mellett állok ki? Azért mert értelmetlennek tartom a politikusnő megmozdulását? Attól felépítik, légy nyugodt! Szervezzen tüntetést, Toborozzon egymillió embert az utcára, annak majd lesz értelme, de két nap kajamentességnek semmi értelme. Csinált magának egy kis privát reklámot a fityfasz meg röhög a markába. Javíts ki, ha nincs igazam!
Justitia
@Kapanyél: "Valami komolyabbat ribike, mer ez így uncsi, hogy az írásmódot fikázod! Akarod szépen pestiesen, úgy jobban esik a szopacs!? "
Hahát, megy ez neked! Nek kell a tájszólás faszikám! Neked pestiesen, vagy szögediesen esik jobban a szopacs? És melyik kurvádtól?
Kapanyél
@Justitia: Mi az a nek kell""? Ha már az írást fikázod! Mondjuk anyád volt a legjobb, csak panaszkodott, hogy apád azzal dicsekedett, hogy te jobb vagy az ágyban, mint ő!
Justitia
@Kapanyél: 22:55 Nahát! Tudsz te értelmesen is írni.
Bár egy kicsit még használod a szögedit, a mög-re, szödödre, de aztán annyira elfelejtetted idegességedben, hogy aztán többet nem.
Justitia
@Kapanyél: 23:02 Neked meg apád volt a legjobb, csak anyád azzal dicsekedett, hogy te jobb vagy az ágyban, mint ő!
Justitia
@Kapanyél: 22:25
Asszem te beteg vagy. Szexuálisan abbertált- ha érted a jelentését.
"Mit nem adnék, ha mögdughatnám azt akit ennyire imádsz, aztán mingyá möhetne a szájadba úgy szarosan gecisen" -ilyet normális ember nem ír.
Lehet jelentem kéne?
Justitia
@Kapanyél: 22:25 Nem vagy te szexuális zaklató? Lehet ha jelenteném és utána néznének a rendőrségen az elmúlt időkben zaklató/erőszakoló ügyekben, talán képbe kerülnél?
karma1
@Justitia: Kar izmoznod ... Pedig ha maradtal volna a regi, mindenki jobban jarna, es nem kene sertegetnie egyiknek a masikat.
Egyebkent mibol gondolod, - VAGY TUDOD - hogy az illeto ferfi, es allitod, hogy a parja dolgozik helyette? De most mar biztosan konnyebben irogatsz. Tudod, mi neha szeretunk igy beszelni, tajszolasos-beszelt "ecceru" nyelven...:) Ez is hozzatartozik a kis kozossegunkhoz...:)
Kapanyél
@Justitia: Vedd már észre magad te senki kutya! Az első röfögésed kellett volna jelenteni, ahol elkezdtél idiótázni! Re kezdesz egy sértést és meg vagy sértődve, ha vissza szólnak! Egy senki vagy, annyit sem érsz, hogy a betűt és az időt prédáljam rád! Minden percem többet ér mint te!
Justitia
@Kapanyél: A senki te vagy.
"Mit nem adnék, ha mögdughatnám azt akit ennyire imádsz, aztán mingyá möhetne a szájadba úgy szarosan gecisen! Így szeretöd ugye ribikém!? Vagy először lényalatnád anyáddal? 22.25"
Ilyet kultúrált ember nem ír.
Találó a nickneved: kapanyél. Tán azt sem érted mi az a kultúra, vagy kultúrált ember. A legsötétebb paraszt vagy, akinek kilóg a szájából a kapa":
Túl egyszerű emberekre mondják negatív értelemben. Azt jelenti, hogy műveletlen, faragatlan, tuskó, paraszt (pejoratív értelemben).
Csibi
@Justitia: Elfelejtettem mondani.
Én is szeretlek téged!
Justitia
@Csibi: ma 20:39 Nem neked üzente hajléktalanként élő Kálmán bátyád?
Nem szégyelled, hogy Kálmán hajléktalan bátyádra hivatkozol, ahelyett, hogy segítenél rajta?
Justitia
@Csibi: ma 20:52 Én téged meg nem. Miért szeretnél engem ismeretlenül, amikor Kálmán hajléktalan Kálmán bátyádat sem. Tudod mit? Te kapd be.
Justitia
@Csibi: 22:35. Én nem akarom. Akkor szakítottunk?
Csibi
@Justitia: Majd bekapom másét!
Szevasz!
Justitia
@Csibi: Akárkiét kapd be, neked így is úgy is jó lesz, gondolom.
Csibi
@Justitia: Kálmánnak ma jó napja lesz, az már biztos!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.