Ez a Jobbik javaslata.

Jöhet az egynapos autópálya-matrica? Erre lehet számítani

A Jobbik 24 órás autópályamatrica bevezetését javasolja – közölte a párt alelnöke hétfőn Budapesten tartott, a Facebookon is közvetített sajtótájékoztatón.

Z. Kárpát Dániel emlékeztetett, a kormány három éve azt mondta, hajlandó támogatni ezt az elképzelést, ha az autós társadalom részéről elég nagy igény mutatkozik rá.

Az azóta eltelt időszakban autósok tízezrei fejezték ki nemtetszésüket amiatt, hogy akkor is tíz napra kell kifizetniük egy szolgáltatást, ha azt csak egy napra, illetve néhány óráig veszik igénybe – fejtette ki az ellenzéki képviselő.

Kiemelte, a nyári időszakra egy kedvezményes hétvégi autópályajegyet is bevezetnének a családoknak, amely a tíznapos matrica árának töredékébe kerülne.

Forrás: MTI

Kép: Pixabay

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Rockxy
hát mé?
maposcsibe lehet?
akkor matricia is.
namihami
Nem jöhet, csak VISSZA jöhet.
Évekkel ezelőtt (még a ragacsos korszakban) létezett. Ha volt valami sürgős dolgod és egy nap alatt elintézhetted, akkor nem kellett egy tíznaposat venni. (burkolt árdrágítás). Még háromnapos is létezett.
Az egy-és a háromnapos csak a bevétel érdekében lett megszüntetve. Most, amikor már nyalókát se kellene gyártani, csak a számítógépbe kell bevezetni, még logikusabb lenne az egy és a háromnapos.
De félek, hogy a Viktorék, anyagi okok miatt nem vezetik be és kiadnak valami hülye dumát, hogy mi az akadálya.
jesz
a jobbik annyira nem tényező, hogy Orbánék válaszoljanak rá...
Mondjuk meglepődnének hány ember váltana egynapos matricát...a tíznapost meg a hajukra kenhetnék.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.