A kívánatos kormányváltás után a jelenlegi ellenzék az elmúlt tíz esztendő meglehetősen vitatható történéseit egyetlen tollvonással biztosan nem teheti semmissé, és tartózkodnia kell a Fidesz erőszakos módszereinek átvételétől. A másként gondolkodók megbélyegzése sem lehet cél, de a gyanús gyorsasággal meggazdagodott oligarchák viselt ügyeinek feltárására lehet némi esély.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Azért én elvárom, hogy kíméletlenül elszámoltassák az összes maffia tagot.
De azokat is az ellenzékiek soraiból, akik kívülről dolgoztak a Fidesz maffia alá...
simmering73
A puhapöcs politika már egyszer megbosszulta magát.
Borsodi
Nagyon keményen el kell számoltatni a fidesz kdnp politikusokat polgár mestereket rokonokat.Nem csak a dolgozni akaró kis embereket kell agyon büntetni.
Béla333
Aki meg azt hirdeti, hogy békéljünk meg azzal, hogy az elmúlt 30 évben oldaltól függetlenül, egymással szövetségben és egymást el nem számoltatva szétlopták az országot és mi meg csak fizessük a társadalmi béke kedvéért a kiemelkedően magas adókat, az szerintem semmi jóra nem számíthat.
Itt kemény elszámoltatásra, tabula-rasa-ra van szükség, különben soha nem kerül ez az ország a jó vágányra...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.