A lap azt írja, hogy a magyar külügyminisztert az Adrián fotózták le a 4. leggazdagabb magyar, Szijj László jachtján vasárnap. Miután észrevették, hogy felvételek készülnek a hajó utasairól, a hajó eltűnt a térképről – írta meg kedden az Átlátszó.

Szijjártó Péter a Lady MRD nevű luxusjachton nyaralt a családjával az Átlátszó cikke szerint. A lap azt írja, Szijjártót vasárnap – az Átlátszó tudomása szerint – Szíjj László által birtokolt máltai offshore cég tulajdonában lévő luxusjachton látták és fotózták az Adrián, Horvátországban, a Kornati-szigetek alatt, a szárazföldtől mintegy 15 kilométeres távolságra.

Az Átlátszó fotósa vasárnap egy gumicsónakból kapta lencsevégre Szijjártó Péter külügyminisztert a 7 milliárd forintos luxusjachton.

Videó: atlatszo.hu/Vimeo

Szíjj az építőipari cégeivel rengeteg állami és önkormányzati megbízást elnyert az elmúlt években, Mészáros Lőrinccel is több közös cége van, és a Forbes legutóbbi gazdaglistája szerint a 4. leggazdagabb magyar – emlékeztet a HVG.

A képeket egy gumicsónakból készítette az átlátszós újságíró, mikor pedig észrevették ezt, a hajó legénységének két tagja jetskivel ment oda hozzá, hogy megtudják, miért készítenek felvételeket a hajóról és az utasokról – teszi hozzá a lap.

A cikk szerint negyed óra múlva a Lady MRD-en kikapcsolták az AIS-t (Automatic Identification System), a tengeri navigáció legfontosabb berendezését, és a luxusjacht eltűnt a térképről.

A fotókat ITT nézheti meg.

Forrás: Átlátszó, HVG, 444

Címlapkép: MTI/KKM/BurgerZsolt

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Bástya Béla Elvtárs
Úúúúúúú! Mázli! Én pont nem látszódok rajta!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
SystemError
@ómió: Mit kéne még az igazsághoz hozzá tenni szerinted? :)
Rockxy
hátpeti bazmeg a fél fideszt lebuktattad, mostantól szocializmus van, és a kunhalmi vezeti.
valaki gyorsan nyissa ki a zajtót!
Rockxy
fideszes szomszédom máris Adrián- nak kereszteltette a gyerkőcjét! :)
ómió
@SystemError:Én tudjam? A ti hazugságfantáziátok a végtelen!
SystemError
@ómió: Ezzel az állással kapcsolatban, amikor tudták már, hogy agyatlan hulladék kell, akkor téged személyesen kértek fel?
legott
És a korrupciógyanúba keveredett külügyminiszter szerint - és az őt védő fasiszta elnyomó sleppje szerint -, a fotós a hibás amiatt, hogy tetten érte, és el kellett volna süllyeszteni a hajóját...

Ezek után nekem úgy tűnik, hogy lesz még minden, Magyarországon...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.