Rablás miatt indított büntetőeljárást a Debreceni Rendőrkapitányságon.

Őrizetbe vettek egy berekböszörményi férfit, aki pénteken 12 óra 30 perc körül támadott meg egy 81 éves nőt Debrecenben, a Petőfi téri aluljáróban. Az elkövető megpróbálta letépni az idős asszony táskáját, ám a dulakodás következtében a nő a földre esett. A férfinak ekkor sikerült kirántani a nő szorításából a szatyrot, amivel elmenekült.

A támadó a közelben átkutatta a lopott táskát, de mivel nem találta meg a pénztárcát, mindent hátrahagyva elfutott. A rendőrök a helyszíni szemle során adatokat gyűjtöttek, majd azonosították a feltételezett elkövetőt, akit augusztus 22-én 5 óra körül fogtak el.

A Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályának nyomozói a 27 éves berekböszörményi lakost előállították a rendőrkapitányságra, ahol kihallgatták. A hatóság a gyanúsítottat őrizetbe vette és előterjesztést tett letartóztatásának indítványozására.

Címlapkép: YouTube/PoliceHungary

(Police.hu)

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Gyütt Mönt
@Eladott Ország: az ő háztartásáról el is hiszem.
namihami
Én leginkább a helyszinen vagyok elcsodálkozva.
Debrecenben? És ilyesmi? És ott? A mintavárosban? Bűncselekmény? Biztos, hogy vagy a Soros, a Gyurcsány, a Karácsony volt. Esetleg egy migráncs? Mert ott és magyar? Ki van zárva.
Tényleg nem értem...
advocat
Ide is:
Ez a mire alkalmatlan debreceni vezetés! Hát?
luiz
Hamar kiderül majd, hogy az elkövető meleg

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.