Szíjj László tiszakécskei vállalkozó, Magyarország 4. leggazdagabb embere, vagyonát 207 milliárd forintra becsülik. 2010 után vagyona növekedésnek indult, amihez hozzájárult, hogy útépítő cégei számtalan közbeszerzést nyertek. Szíjj tulajdona a Közgép 30 százaléka, az MKB egyharmada, amit Matolcsy György unokatestvérétől vásárolt. A NER-kötődését az elnyert tenderek mellett az is bizonyítja, hogy cége, a Duna Aszfalt Út és Mélyépítő Kft. számos közbeszerzést nyert közösen Mészáros Lőrinc cégeivel, illetve Bulgáriában közös vasútépítőcéget hoztak létre. Mészáros és Szíjj között szoros kapcsolat van, de Szíjj offshort-tulajdonú yachtján már számos vezető politikus is megfordult.

Forrás: k-monitor.hu
Feltöltő: SystemError
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

SystemError
Lölö direkt egy polgárpukkasztó kirakat, hogy mindenki azt figyelje...Naivitás Orbánt csak Lölő vagyonával azonosítani.
Ez a geci minden ellopott, amit tudott!
human
@SystemError: Annál azért többről van szó, mint pusztán gazdagodás. Orbánnak nagyon sokba kerül fenntartania a rendszert. Nem mindenki hitből szolgál neki, hanem pénzért. A vagyon egy részét külföldre kell vinniük, hogy egy kormányváltás esetén ne legyen rálátás ezekre a forrásokra. Ebből tudják majd finanszírozni ellenzéki működésüket a médiájukkal és kapcsolathálójukkal együtt. Tehát ezek a pénzek a hatalomfenntartásra és hatalomátmentésre is kellenek luxuson túl.
Rockxy
miez?
mi ezz?
barkochba?
vagy mijazisten?
SystemError
@human: Az hogy Orbánnak mennyit kell lopnia, hogy ne menjenek a torkára a kiskirályai most látszott igazán az első hullám alatt. Nyílván kevesebb lopott most, mert mindenki otthon ezt nézte, de a "rezsit" ki kellett lopnia így is és az sem volt kevés. Csak össze kell adni minden járványügyi szempontból irreveláns és/vagy este áttolt szemétségeiket... Ezt viszont nem értik, nem fogják fel az emberek. A jachtot, a lyukas zoknit igen:(
human
@SystemError: Jó a jachtos példa. Sajnos az ellenzék kénytelen a kurvákat és a lyukas zoknikat felhozni ha fel akarja hívni a figyelmet, mert az már túl komplex gondolkodást igénye a magyar szavazóktól, hogy a büntetőjogilag is aggályos kapcsolatot a győri polgármester és a jacht vendégei közt felfedezzék. Nem véletlen, hogy Orbán sem intellektuális üzeneteket küld, hanem dakota mondásokat kezdett szórni és az emberek felvidultak, hogy ezt már értik és azt kezdték el követni akit maguk közül valónak hisznek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.