Magyarországon a zsidó közösség biztonságban van - szögezte le szombat esti Facebook-bejegyzésében a külgazdasági és külügyminiszter. Magyarországon a zsidó közösség biztonságban van - szögezte le szombat esti Facebook-bejegyzésében a külgazdasági és külügyminiszter. Szijjártó Péter hozzátette: "a zsidó honfitársainknak nem kell félniük, kulturális fesztiváljaikon nincs szükség állig felfegyverzett katonákra, a zsinagógákat és a temetőket állami finanszírozással építettük újjá és büszke házigazdái voltunk tavaly az Európai Maccabi Játékoknak".

Forrás: infostart.hu
Feltöltő: Justitia
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Justitia
Miért is kell ezt a zsidóságot hangoztatni?A többi vallásról is ki ad majd közleményt szíjjártó, aki hazalátogatott a luxusjachtról?
SystemError
Nyugi biztonságban vagy Szijjártó, nyugi! Nem tudjuk meddig tudjuk még tartani, hogy Polt legyen, de még biztonságban vagy, nyugi! Ja semmi, csak emlékeztettelek, hogy biztonságban vagy, mert tudod an olyan is, hogy már nem vagy biztonságban!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.