Nagyjából hasznavehetetlen a vagyonnyilatkozat-tételi kötelezettségre vonatkozó szabályozás az országgyűlési képviselők esetében, mert nekik csak a képviselői megbízatásukkal kapcsolatos, a, tisztségektől függően havi mintegy bruttó egy-kétmilliós javadalmazásukat meghaladó ajándékot kell a bevallásukban nevesíteniük. De vajon mi minősül a megbízatásukkal összefüggő juttatásnak? A negyedik leggazdagabb oligarcha által biztosított adriai „baráti” luxusnyaralás minek tekinthető?

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
Megmondta a mindenre ható, hogy
.
Aki tisztességesen videlkedik /fityisz módra/, és megsérül őfélesége csataterén, azt kihozza a csatatérről, de aki nem, arra lö/vet!
.
Nincs könnyű helyzetben a tarajos gőte sem, aki olyan mint a szük esztendő, miközben a gazdija már alig fér be az ajtókon!
.
Nem szeretne úgy járni, mint Lázár János, akinek csipp, csupp vackokkal nem engedi el a kezét, azzal együtt, hogy az első sorból becsücsülhetett az utolsó sorba!
.
Ez orbanisztán!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.