Szüntesse meg az iskolakezdésre a fővárosi sávlezárásokat Karácsony Gergely főpolgármester, valamint "fejezzék be az autósüldözést"! - írta a Miniszterelnökség Budapest és a fővárosi agglomeráció fejlesztéséért felelős államtitkára a főpolgármesternek küldött levelében, amelyet az MTI-hez is eljuttatott.

Feltöltő: bankarmagazin.hu
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
Nagyon idióta szöveg az államtitkártól!!! Arról miért nem beszél, hogy az MO-ás Duna híd felét miért zárták le, sok kilóméteres dugora kényszarítve az autósokat és e miatt sokan Budapesten keresztül próbálnak eljutni uticéljukhoz??!! Ez okozza a legtöbb dugót Budapesten. Vagy azt miért nem említi, hogy elfogadta volna a kormány Karácsony kezdeményezését a tanulól lépcsőzetes iskolakezdéséről, csökkentve ezzel a tömegközlekedés zsúfoltságát!!! Akik autóellenesek és Budapest polgárai ellenesek az maga a fidesz-kdnp-s kormány élükön orbánnal és nem Karácsony!!!
Peller Anikó
Pedig az elmebeteg autósok teszik tönkre a Föld élővilágát, felélik a gyermekeik jövőjét, öngyilkos értelmetlen rohangálásukkal az emberiség puszta létezését fenyegetik. nem autóztok már sokáig gyagyások, a sok gyerek belepusztul az éghajlatváltozásba, tengerszint emelkedésbe, környezetszennyezésbe, betegségek fellobbanásába és amint fogy az olaj egymásnak is esnek, lásd török-görög viszály, hogy ne menjek messzire.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.