Életveszélyes sérülések.

Alattomos bűntény: mellkason szúrta alvó ismerősét a budapesti férfi

Életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba azt a férfit, akit a XIII. kerületben késeltek meg tegnap hajnalban: az ismerőse egy sérelem miatt szúrta mellkason az alvó áldozatot.

Megkéseltek egy férfit Budapesten, a XIII. kerületben szerda hajnalban. A helyszínre, egy Kámfor utcai elhagyatott gyárépületbe járókelői bejelentés után érkezett ki a rendőrség, amely megtalálta a sértettet, illetve egy másik személyt is. Az életveszélyes sérülést szerzett 54 éves férfi a kórházba szállítása előtt még annyit el tudott mondani, hogy már aludt, amikor valaki rátámadt.

Az ott tartózkodó 45 éves E. László kezdetben azt mondta a nyomozóknak, hogy egy ismeretlen férfi megtámadta őt, illetve ismerősét, majd elfutott, ám a férfi többször is ellentmondásba keveredett. Mint kiderült, harmadik személy nem volt a helyszínen a bűntett elkövetésekor, így a gyanú E. Lászlóra terelődött.

Az őrizetbe vett férfit kihallgatták, aki a bizonyítékokkal való szembesítéskor bevallotta a támadást. Mint mondta, egy korábbi sérelem miatt késelte meg ismerősét.

A férfi ellen a Budapesti Rendőr-főkapitányság Életvédelmi Osztálya védekezésre képtelen személy sérelmére elkövetett emberölési kísérlet bűntettének gyanúja miatt folytat eljárást.

Forrás: Blikk

Kép: Pixabay

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.