A Demokratikus Koalíció (DK) azt követeli a kormánytól, hogy hozza nyilvánosságra azoknak a politikusoknak a teljes listáját és programját, akik esetleg megfertőződhettek koronavírussal a "fideszes kastélybulin" – mondta az ellenzéki párt szóvivője pénteken a Facebookon közvetített online sajtótájékoztatón.

Barkóczi Balázs kifejtette, Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatója koronavírussal fertőzötten vett részt azon a rendezvényen, amit a "Fidesz-közeli Alapjogokért Központ" rendezett egy Úrkút melletti kúrián, ezért az eseményen jelen lévő Gulyás Gergely, Orbán Balázs, Kovács Zoltán, Dömötör Csaba fideszes politikusok is karanténba kerültek.

A szóvivő nehezményezte, hogy a mai napig ismeretlen a rendezvényen részt vevő politikusok teljes névsora, holott ők "normális esetben választókkal találkoznak és rendezvényeken vesznek részt, így elképzelhető, hogy az elmúlt egy hétben akaratukon kívül akár tovább is terjesztették a betegséget".

A DK természetesen mielőbbi gyógyulást kíván Hollik Istvánnak és minden esetleges fertőzöttnek – hangsúlyozta Barkóczi Balázs.

Forrás: MTI

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

hidip
Szeretne lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.