Szeptembertől elsejétől 30-áig csak reggel nyolc és délután négy óra között lehet tartózkodni a megjelölt erdőrészeken.

Szeptemberben zajlik a szarvasbőgés időszaka, emiatt csak bizonyos korlátozások mellett lehet látogatni a Mecsek, a Zselic és az Ormánság erdőterületeit, közölte a területeket kezelő Mecsekerdő Zrt.

A tájékoztatás szerint a Szigetvári Erdészet sasréti, a Sásdi Erdészet kisvaszari, az Árpádtetői Erdészet hetvehelyi, a Pécsváradi Erdészet kárászi és mészkemencei, továbbá a Sellyei Erdészet szentegáti vadászterületén lép életbe szeptember 1-től a hónap utolsó napjáig tartó részleges erdőlátogatási korlátozás.

Azt kérik a látogatóktól, hogy az erdőterület és a vadállomány nyugalma érdekében csak reggel nyolc és délután négy óra között tartózkodjanak a megjelölt erdőrészeken.

A korlátozás főként a vad élőhelyéül szolgáló erdőterületeket érinti, és nem vonatkozik lakott területekre, kerékpárutakra, parkokra és frekventált kirándulóhelyekre, kiépített turisztikai központokra, illetve azok környékére.

A Mecsekerdő Zrt. szeptemberben csak a vezetett kirándulásokon való részvételt javasolja a napnyugtától napkeltéig tartó időszakban.

(MTI)

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

hidip
Szeretne lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.