Szijjártó nem tudja azt mondani, hogy saját zsebből fizette a jachtozást, de azt sem, hogy meghívták rá. A politikus nyaralása pont azt mutatja meg, hogy mit nem engedhetnek meg maguknak. A Borkairól készült szexvideóról az első benyomás nyilván az elképesztő igénytelenség és a leleplezett képmutatás volt. De a helyi közéletben sokkal inkább azért szólhatott ekkorát, mert a felvételek egyértelmű bizonyítékot szolgálttattak arra, hogy a győri közbeszerzéseken nagyon sok milliárdot szakító vállalkozók valóban szoros kapcsolatban állnak a város polgármesterével.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Az „közpénzek”-ról,

amik kedves szokása, hogy lépten nyomon elvesztik a köz jellegüket, sőt …

Maga a mondat még azok frissiben hangzott el, de igazából csak egy friss összefoglalóból ugrott be a lényeg. Pedig annak idején reagáltam is rá.
Nos a 444.hu publicistája „A Borkai-videó is megmutatta, hogy Horvátországban hajókázni nem magánügy” című cikke végén jegyezte meg:
„Politikus eddig soha nem tüntetett fel ajándékba kapott utazást a vagyonnyilatkozatában, inkább egyszerűen megpróbálják eltitkolni azt, mégsem lehet mindenhol ott az Átlátszó fotósa. Ha pedig mégis lebuknak, akkor magánéletre hivatkoznak, és annyit mondanak, hogy közpénzt nem használtak a nyaralásukhoz. Ami a vendéglátóikról már egyáltalán nem mondható el. ”!
Nos, ez – túl az említett korrupción is - azért erősen sántít, mármint az az állítás, hogy „közpénzt nem használtak”. S nem csak azért, mert mint tudjuk kicsiny hazánkban, főleg a NER-társi környezetkben, „a közpénzek el szokták veszteni köz jellegüket”.
Ott vannak még a járulékos költségek is, mint utazás, s a személyzet költségei???
hidip
Szeretne lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.