Borsodi László (Fidesz-KDNP), a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Levelek polgármestere július végén mondott le tisztségéről. A polgármester nem indokolta lemondását. A települést az időközi polgármester-választásig Turóczyné Székely Anita (Fidesz-KDNP) alpolgármester irányítja. Borsodi László 2010 óta volt polgármestere a Nyíregyháza közelében fekvő, 4500 lakosú községnek. A 24.hu most a bíróság és az ügyészség válaszai alapján arról ír, hogy Borsodit 2017-ben zaklatás vádjával jelentették fel, majd a rendőrség lefoglalta több digitális eszközét. Az ügyészség 2018 októberében vádat is emelt ellene két nő sérelmére elkövetett, becsület csorbítására alkalmas hamis képfelvétel nyilvánosságra hozatalának bűntette, valamint információs rendszer megsértése vétsége miatt. Megerősítették a lapnak, hogy a képfelvétel szexuális tartalmú.

A 24.hu tudta meg, hogy a fideszes politikus ellen a megyei ügyészség még 2018-ban vádat emelt. A vád szerint nőket zaklatott, személyes adatokkal élt vissza, és a becsület csorbítására alkalmas hamis képfelvételt hozott nyilvánosságra – írja a lap. A lemondott polgármestert akár több évre is elítélhetik. 

A lemondását Borsodi a Facebook-oldalán jelentette be, amit azóta már törölt. A jegyző állítása szerint – a faluban uralkodó hivatalos álláspontnak megfelelően – a mai napig nem tudja a polgármester távozásának okát, azt tehát a hivatalban sem részletezték.

A Nyíregyházi Járásbíróságon a 24.hu újságírója kiderítette, hogy

a volt leveleki polgármesterrel szemben büntetőeljárás van folyamatban.

Ezen túl még a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Főügyészségtől is kapott információkat lap. A bírósági válaszok kapcsán az indoklás nélkül lemondott polgármester ügyéről ennek alapján a 24.hu azt írja:

- Borsodit 2017-ben feljelentették zaklatás vádjával.

- A nyomozást a Vásárosnaményi Rendőrkapitányság folytatta le, ennek során lefoglalták a polgármester több digitális eszközét, amiken az üggyel összefüggő kép- és videofelvételeket találtak.

- Borsodi tagadta a vádakat, amelyeket azonban biztonságikamera-felvétel is megerősít az ügyészség szerint.

- A Nyíregyházi Járási Ügyészség 2018 októberében emelt vádat a Nyíregyházi Járásbíróságon, két nő sérelmére elkövetett zaklatás, személyes adattal visszaélés vétsége, nagy nyilvánosság előtt elkövetett, becsület csorbítására alkalmas hamis képfelvétel nyilvánosságra hozatalának bűntette, valamint információs rendszer megsértése vétsége miatt.

Az ügyészség a 24.hu-nak megerősítette:

az említett képfelvétel szexuális tartalmú.

Az ügyben több alkalommal tartott már tárgyalást a bíróság, kihallgatták a vádlottat, meghallgatták az ügy sértettjeit. Ítélet még nincs.

Borsodi már polgármester volt, amikor elkövethette a bűncselekményt, és már megtörtént a vádemelés, amikor tavaly októberben közel 50 százalékos többséggel újraválasztották.

Borsodi nem akart nyilatkozni az ügyben a 24.hu munkatársának, ahogy az alpolgármester sem, így nem tudni, hogy ez az ügy vezetett-e a lemondásához.

Forrás: 24.hu, 444

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Ez egy korábbi fideszes nemzeti "keresztyén " polgármester ügye. ( Annak idején ezt az írást a propeller nem engedélyezte közölni!) Érdekes a vadhajtások és az origó fideszes szennylapjait viszont kivétel nélkül közli, elfogadható hírforrásként!
Milyen ország az olyan, ahol egy alföldi településen élő édesanyának nincs annyi pénze, hogy kiváltsa a beteg gyerekének a gyógyszerét? Milyen az az ország, ahol ez az édesanya a (fideszes) polgármesterhez fordul segítségért és kölcsönért, mire a (fideszes) polgármester, akit az emberek azért választottak meg a település első emberének, hogy az ott élők életét segítse és jobbá tegye, azt válaszolja, akkor ad neki pénzt ha a nő orális szexben részesíti. Ne kerteljünk, magyarul ezt úgy mondják, hogy leszopja.
kanadaihirlap.com/2019/04/11/magyarorszag-szopoagon/
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
jesz
ebben a szivárványos zavarodottságban végre egy vaginaőrült...
Cseppet erőszakosnak tűnik a módszere, de az a qurva tesztoszteron túlteng benne...ami nem mentség...szerintem nem volt eléggé kedves...

Mint a férfiak jó része, ő is a farka után ment...
ómió
@Eladott Ország: De, remélem, Athina Művek féle "haladás"! Lejjebb ne add! A végén még nem lesz "efftársi"!
Eladott Ország
@ómió: Athina elment keresni az ellopott a 3 ezer milliárd magánnyugdíj vagyont. A fideszes "efftársaknak" már készen áll a kaptár, ne félj nem lesz börtönbiznisz, tágasan lesznek. Igaz nem lesz 300 forintért somlói galuska és 800
forintért Gundel menü mint a várkapitányságnál. De lényeg, hogy dolgozni is fognak legalább a hátralévő életükben a szarháziak! Szorítunk neked is helyet faszfej.
a.disquscdn.com/get?url=https%3A%2F%2Fveszpremitorvenyszek.birosag.hu%2Fsites%2Fdefault%2Ffiles%2Ffield_gallery_image%2Fimg_6780.jpg&key=ZSpadALSCZbPQ1akEjEz8Q&w=800&h=475
ómió
@Eladott Ország: Szólj neki, ne törje magát! A 3000 milliárdot megtalálja az államkasszában - ahonnét kiloptátok - a kamatait meg az efftársaid zsebében! Már a tetü efftársiasságodat is másokra hazudva kaptároznál másoknak, tetüfi? Ezt az efftársi "optimizmust"! Amúgy meg Keller efftársad, az "elszámoltatási kormánybiztosotok" is így álmodozott anno, egész, mig pofára nem esett! Vagy az Athina Híradók terjesztése között jól esik egy kis tetvesbolsi álmodozás? Akkor húzzál bele!
hidip
Szeretne lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.