Vannak, akik próbálnak keresztényellenes hangulatot meghonosítani – állítja Veres András győri püspök, a Magyar Katolikus Püspöki Konferencia újból megválasztott elnöke, aki most először a Borkai-botrányt is kommentálta.

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Elleneség-e a vakhít hiánya?

Igazi párhuzam az orbáni relativizációval

A derék Népszava interjút közöl Veres András győri püspök, a Magyar Katolikus Püspöki Konferencia újból megválasztott elnökével. Aki legfontosabb mondókájaként a „úgy tapasztalja, hogy az elmúlt időszakban szűkebb környezetünkben is felütötte fejét a keresztényellenesség”.
Fizikai atrocitásokat Magyarországon még nem tapasztalt, de szellemi vonatkozásban többször jelennek meg bizonyos újságcikkek, bizonyos megnyilatkozások, amelyek egyértelműen ebbe a körbe tartoznak.
Csak nem arra gondol a püspök úr, hogy sokaknak nem tetszik, hogy
a szószékről a kormányt támogatják,
a kormány önti a milliárdokaz az egyházaknak
etc.
Esetleg sokaknak az sem szimpi, hogy vallottan azon munkálkodnak, hogy „a keresztény értékrendet vagy a hitigazságokat hogyan juttassuk el azokhoz, akik számára a családi neveltetés folytán ezek nem magától értetődők”!
Nos a dolog igencsak hajaz ártunk és qurmányunk abbéli igyekezetére, ahogy a magyarságot igyekszik kisajátítani, megvonva azt azoktól, kiknek nem tetszik Orbán országlása! =))
Béla333
A Fidesz maffiaállamának a kritika nélküli kiszolgálói és haszonélvezói.
Ne várjanak támogatást ebben - szerintem!
hidip
Szeretne lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.