Vannak, akik Magyarországon is keresztényellenes hangulatot próbálnak meghonosítani – nyilatkozta a Népszavának a Magyar Katolikus Püspöki Konferencia nemrég újraválasztott elnöke.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
@Horizont: Ó, te boldogtalan! Mielőbbi javulást, és szövődmény mentes gyógyulást!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
Talán nem kellene ennyire erőszakosan "hit téríteni"! Esetleg meg kellene maradni "Isten gyarló szolgájának", és nem a világi hatalmat szolgálni némi júdás milliárdokért! Ne essen kétségbe, státusz keresztény egyre több lesz!
kereső
@Nessy: A pispek úr is keveri a szezont a fazonnal. Nem a keresztény ellenesség nől, hanem az egyház-és az erőszakos hittérités/vallás ellenesség.
Nessy
@Horizont: Köszönöm! Miután a fiam szerte az országban is autózik időnként kompresszor témában, így csak a jó szerencsében bízhatok. Az üzemekben meg nem igazán tartanak semmi szabályt. Igaz, ha átjön "távolságtartók" vagyunk.
hidip
Szeretne lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.