2020. szeptember 4-én a Kossuth Rádió reggeli műsorában Orbán Viktor miniszterelnök bejelentette, hogy a gazdaság élénkítése okán enyhítések várhatóak a külföldi állampolgárok beutazása terén, amely utazási könnyítések jogszabálymódosítás útján a Magyar Közlöny 201. számában, 2020. szeptember 5. napjával való hatályba lépéssel megjelentek. A vadgazdálkodási ágazatot súlyosan érintette a szeptember 1-től bevezetett külföldi beutazási tilalom, tekintettel arra, hogy a külföldi bérvadászok, egyes kivételektől eltekintve, így nem léphettek be az ország területére. A Vadászkamara kidolgozott egy eljárásrendet és kezdeményezte, hogy a külföldi vendégvadászok beléphessenek hazánkba. A miniszterelnöki bejelentés már bizakodásra adott okot, majd 2020. szeptember 4. napján, az éjszakai órákban kihirdetésre került a Magyar Közlöny 201. számában , „A Kormány 422/2020. (IX. 4.) Korm. rendelete a járványügyi készültségi időszak utazási korlátozásairól szóló 408/2020. (VIII. 30.) Korm. rendelet...

Forrás: omvk.hu
Feltöltő: lusta
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lusta
˝Állig fel vagyunk fegyverkezve.˝ A bérvadászok segítenek nekünk levadászni a vírust. Vannak, akik csak tesztettel jöhetnek és vannak, akik mindezt lesz@rják.
hidip
Szeretne lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.