Ismeretlen tettes ellen feljelentést tett Hajdúsámson önkormányzata, ugyanis a helyi képviselő testület nem tudja, hogy hová tűntek a milliók! A helyzetet tovább tetőzi, hogy a szennyvízberuházásra 100-150 millió forinttal többet szedtek be a lakosságtól! Vajon vissza kapják pénzüket?

Forrás: jaszon.hu
Feltöltő: eszaon
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Magic
Hogy hol vannak? Valszeg a zsebekben. A fideszes önkormányzat miként számol el ezzel? Nekem ne mondja senki, hogy csak most vált világossá számukra! A másik: nem nézték meg, hogy milyen pályázatról van szó!? Hát vicc a köbön!
nanena
Ilyen agykapacitású emberek döntenek nagyon sok helyen az önkormányzati vagyonról. Hiszen amikor a rubrikákba húzták az ikszet az emberek, nem azt nézték, hogy megfelelően fogja-e majd őket képviselni, hanem hogy mszp vagy fidesz.
Magic
Jah! Csak azt nem tudom, hogy miként adhatnak oda x millió forintot egy olyan pályázat előkészítéséhez, amire nem is tudják, hogy volt-e kiírás. Komolyan mondom, az eszem megáll! Az is érdekes, hogy ha nagy baj van, akkor miért nem váltottak társulatot?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.