Szijjártó benyalási kísérlete, fehér delfinek, és egy coelhóian elgondolkodtató idézet a 444 napindító hírlevelében. Két fontos dolog is történt kedden este magyar-amerikai viszonylatban. Az egyik az, hogy David Cornstein budapesti amerikai nagykövet bejelentette, távozik a posztjáról. Az Orbán Viktorral kifejezetten jó kapcsolatot ápoló, otthon ékszerkereskedéssel foglalkozó Cornstein 2018-ban érkezett Budapestre, és november 1-ig marad a helyén.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Béla333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Minden előbb-utóbb tisztázódik! Nyilván nem is yachtozott a Peti, hanem az ország számára legelőnyösebb megállapodásról tárgyalt a Szíjj mesterrel!

"De hogy visszatérjünk Szijjártóra, tényleg érdemes volt megjachtoztatni családostul: most Rákosmentén esett le több százmilliós közbeszerzés Szíjj László kapitány cégének."
hidip
Szeretne lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.