Az infektológus főorvos szerint „csacsiság”, hogy a magyarok nagyon fegyelmezettek.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Pálinkás Pál
Te büdös bunkó szlávik...márciusban még influenzához hasonlítottad a covidot, maszkot meg nem tanácsoltál senkinek...videó riport van róla, a neten megmarad ami egyszer felkerül.. aztán a cigánybáró beszerzett szart sem érő munkavédelmi maszkokat, azóta nagy propagálója lettél a dolognak..hányok az ilyen figuráktól!!!
infostart.hu/belfold/2020/02/27/a-szakember-mar-tudja-ez-lehet-a-koronavirus-veszte
"Szlávik János úgy érzi, hiába hangsúlyozza a nyilvánosságban, hogy a sima influenza tízszer annyi embert megölt, mint a koronavírus - idén."
"Úgy érzi, "hiába magyarázza", hogy a koronavírus alig veszélyesebb, mint az influenza, az utóbbit az emberek már megszokták, ezért nem félnek tőle."
idézetek a riportból...
tudode
A főorvos úr megemlíthetné az illetékeseknek, hogy a látszólagos fegyelmezetlenség oka az is lehet, hogy kotlanak a védőeszközökön, miközben egy csomag egyszer használatos szájkosár 3.000 Ft, és a kezdet kezdetén nem is lehetett vásárolni a korábban 70 Ft/á maszkot, mert nem volt forgalomban.
.
Azért a népegészség nem játék, azzal adtak a vírusnak szabad utat azzal, hogy a közlóvéból beszerzett teszteket 19.500 Ft-ért adják azoknak is, akiknek a betevő falat biztosítása is gondot okoz.
.
Stb. stb.
Eriksson
@Shikari: Csakis a sajátjait. Mindenki másé felejthetős.
Eriksson
@tudode: "Azért a népegészség nem játék, azzal adtak a vírusnak szabad utat azzal, hogy a közlóvéból beszerzett teszteket 19.500 Ft-ért adják azoknak is, akiknek a betevő falat biztosítása is gondot okoz."
Önnek hölgyem szelektív a megfigyelőképessége. Minden rászorulót ingyen tesztelnek, a hatóságilag szabott árúakat akkor alkalmazzák, ha a megrendelőnek nincs különösebb indoka a szűrésre.
A 19 500 ft.-os ár éppen azért lett beszabályozva, hogy ne legyenek kirívó esetek a szolgáltatások árai között.
tudode
@Eriksson: .
Köszönöm az információt!
advocat
@Shikari:Magyarokról van szó! Ez nem zavar? Persze ezzel a névvel?
advocat
@Eriksson: És azt miből lehet megtudni, hogy indokolt volt-e? Erre egy alapos válasz? És mi az a beszabályozás? Magyarilag. És szolgáltatások ára. Magyarul. ("A magyar helyesírás szabályai" forgatása erősen ajánlott.)
Eriksson
@advocat: Ha akarod érted, ha akarod nem. Nem tőlem függ.
hidip
Szeretne lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.