A népi internet legjava, a Blog.hu válogatása a legnépszerűbb blogokból. BEKIÁLTÁS: Diákjaira panaszkodik a professzor Kabai Domokos Lajos 2020. szeptember 19., szombat 23:15 A tudásdeficitet nem lehet megszüntetni erővel és nacionalista propagandával. „Manapság csak az az ismeret létezik a hallgatók számára, ami az előadásban elhangzik. Másutt megszerzett tudásra nem hivatkozhat az előadó” – hallottam ezt valamikor Spiró Györgytől, az írótól, aki így idézte fel egyetemi és középiskolai diákok között szerzett tapasztalatait. Minden tanárnak, oktatónak van hasonló élménye. 1993 és 2013 között nekem is volt, amikor a legkülönbözőbb helyeken, köztük egyetemeken, már legalább középiskolát végzett fiatal felnőtteket tanítottam. Miközben konstatálni voltam kénytelen az évről-évre reménytelenebb helyzetet, tudtam, hogy

Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
"Az Alapjogokért központ „igazság, ERŐ, felemelkedés” kampányának hatására sem riadóztatja az ellenzék a családokat, hogy ébredjenek, mert a gyerekeiket őrült politikusok vágyálmainak oltárán készülnek feláldozni" - írja a szerző, de igazából az ő gondjára nem is alkalmasak. Hisz legtöbbjük ugyanarról a tőről fakadnak így vagy úgy MSZP-s káderok. Csak a gátlástalanságuk mértékében különböznek! =))
hidip
Szeretne lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.