Mivel gázpisztolyt használt, nem lett nagyobb baj.

Brutális lövöldözés Gyöngyösön: Lelőtte három szomszédját a nő, mert szerinte túl hangosan hallgattak zenétGáz-riasztófegyverrel sebesített meg egy nő három embert Gyöngyösön – közölte a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője hétfőn az MTI-vel.

Soltész Bálint közölte: az 59 éves nő ellen a Gyöngyösi Rendőrkapitányság indított büntetőeljárást felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett miatt, fegyverét lefoglalták. A tájékoztatás szerint a gyanúsított szombat este, feltehetőleg a hangos zenét kifogásolva, veszett össze szomszédnőjével és két férfival.

A szóváltás hevében elővette engedéllyel tartott gáz-riasztófegyverét, és több lövést is leadott a szomszédokra, akik könnyebb sérüléseket szenvedtek.

Forrás: MTI

Kép: Pixabay

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lusta
Hát a propinál sincs már senki értelmes ember? Ha lelőtte, akkor meghaltak. Ha rálőttek, akkor már a cím is és a tény is passzolna, de akkor mindez ki a kutyát érdekelné?
TRAGÉDIA! ILYET EGY MAGÁRA VALAMIT IS ADÓ ÚJSÁGÍRÓ NEM ÍR LE.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szaboria1
Érdekes nem a hölgy ment oda hozzájuk hanem pont fordítva, felelősségre vonva miért hívta ki a rendőrséget. Egyikükön sem látszott sérülés csak az a fránya tv. szereplési vágy.
szaboria1
Ja most látom a propi az MTI hírét vette át.
vacsi
@Bástya Béla Elvtárs: Hogy hányban? Pl. a nyilas időkben sokan jelentették fel a szomszédaikat, hogy zsidók, vagy kommunisták...
Előtte, Horthy fehérterrorja alatt feljelentették a kommunistákat.
A felszabadulás után, az ÁVÓ fénykorában, a kommunisták egymást...

És akkor még nem emlékeztem meg a Rákóczi szabadságharcról, amikor a labancoknak jelentették fel a szomszédaikat, vagy a 48-as forradalomról, amikor a Habsburgoknak a bujkálókat. És így tovább...
tudode
Dehogy!
.
Csak kipróbálta a hölgy a gázizéjét, hogy működik-e, mert Budapesten nem egy önvédelmi, és egyéb fegyverbolt működik, ahová bárki betérhet, és kérhet egy gázizét, mintha valamelyik árudában kérne egy kg lisztet:
.
www.google.com/search?q=fegyverbolt+budapest&oq=Fegyverbolt+&aqs=chrome.1.69i57j0l7.11334j0j15&sourceid=chrome&ie=UTF-8
.
???
Bástya Béla Elvtárs
@vacsi: Való igaz! Jó magyar szokás ez! Bár úgy emlékszem Harruckern báró árulta be Rákóczit a bécsi udvarnál!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok