A PORTÁL LERÁNTJA A LEPLET!!! =)) Egyelőre nem lehet tudni részleteket a kormány új intézkedéscsomagjáról, amelyet Orbán Viktor miniszterelnök a lapunk hétfői számában megjelent esszéjében „még a korábbiakat is túlszárnyaló otthonteremtési boomként” írt le, Novák Katalin pedig minden idők legnagyobb otthonteremtési programjának nevezett. Az azóta családokért felelős tárca nélküli miniszterré kinevezett Novák Katalin a Hír TV múlt pénteki műsorában csak annyit …

Forrás: magyarnemzet.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

verőce21
Még szép, hogy nem fognak bérlakások épülni, hisz' mindet kiigényelnék a cigányok!
És rászorultsági alapon meg is kapnák...! Mindenki építsen magának, a tehetségéhez, teherbíró képességéhez mérten...!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
Még a párt központi napilapjának is egyértelmű

Novák NER-tésnő felcsinálása kapcsán a portál elszólta magát

„Otthonteremtési boom következhet
TOVÁBBRA IS A CSALÁDOK SAJÁT LAKÁSHOZ JUTTATÁSA A FŐ CÉL, NEM BÉRLAKÁSPROGRAM KÉSZÜL” – hangzik a cikk címe. Sőt a főoldali ajánlóban még azzal is inkriminál, hogy „Otthonteremtési boomot hozhat az új miniszter programja

Továbbra is a családok saját lakáshoz juttatása a fő cél, nem bérlakásprogram készül.”. Ami ugye méh akkor is elszólás, ha minden gondolkodónak egyértelmű, hogy ez a „tárcanélkülieskedés”, csak bugyuta parasztvakítás, de annak is gyengus!”.
Azonban az igazi poén az az, hogy újabb és újabb a milliárdokat pumpálnak a módosabb néprétegeknek, s a szegényebbek még a remény sem marad. Egyértelmű az is, hogy számukra otthonteremtés = saját tulajdonú lakás!! Persze a népnek, mert a potentátok luxus bérlakásokat kapnak filléres bérleti-díj ellenében! =))
verőce21
Még szép, hogy nem fognak bérlakások épülni, hisz' mindet kiigényelnék a cigányok!
És rászorultsági alapon meg is kapnák...! Mindenki építsen magának, a tehetségéhez, teherbíró képességéhez mérten...!
Aki Én
@verőce21: Ez igaz, de eddig azt láttuk, hogy olyanok kapják a támogatásokat, akik nem rászorulók. Minél kevésbé az, annál többet kaphat.
A csókosoknál detto, de ott milliárdokat.
A bérlekásokat pedig sokszor polgármesterek és pereputtyuk kapták rászoruló magyar családok helyett. Erre is volt számtalan példa.
FLETÓ
1998- 2002 időszakban is volt ilyen helyzet... Aztán megoldódott!
Clavigo
@verőce21: A szaros szájú balyer is " rászorultsági alapon " dagonyázik a bérlakásában.. ? pl .?
Jozefina
ov és katalin inkább a devizahitelek eltörlésén "fáradozna", hiszen azokhoz képest sokkal kedvezőbb hiteleket próbálnak ajánlani, de még ezeket is kevesn veszik igénybe. Nem is értem az ellenzéket és a civileket, hogy ezek eltörlését miért nem szorgalmazzál, hiszen már több éve a környező országok egy tollvonással megszüntették azokat!!!
Aki Én
@Shikari: Miből gondolod, hogy a ,,módosabb" rétegben nincs drogos, alkoholista, családon belüli erőszak...? Miért állítod, hogy aki rászoruló, az csak lumpen elem lehet?
Az egészségügy romokban, a szociális rendszert leépítették, közben olyanokat támogatunk, akik valójában nincsenek rászorulva? Sőt, minél kevésbé rászoruló, vagyis minél több a jövedelme, annál inkább.
Minden jóléti európai államban van működő szociális háló, mert állításoddal ellentétben nem csak drogosok és lumpenek a rászorulók, és többlépcsős az szja. És nem hőbörögnek, nem hazudják, hogy igazságtalan.
Mert nem a gazdagabb fizet több adót, hanem a kevésbé módos fizet kevesebbet.
Na, ez a támogatás.
szegfue
Azért ez a program közel sem olyan "szép", mint ahogyan beszél róla Novák Katalin.:( Valóban a "módosabb" emberek juthatnak hozzá. Nem mondom, hogy kevés az a 10 mill. CSOK, amit kapnak, de ennyiből bizony nem lehet felépiteni, vagy vásárolni egy új/használt lakást, vagy házat. Kölcsönt kell felvenni, ami a mai helyzetben igazán rizikós. Ha épiteni szeretne -- feltételezve, hogy már megvan a telek (ami nálunk, vidéken is 10 mill. Ft körül van) --, akkor csak ugy juthat valamennyi pénzhez, ha már ugy 65-70 % készültségi fokon van (ami kb. 15-20 millió Ft "befektetés"), tehát ez egy "utófinanszirozott" támogatás. Ezt bizony csak a "módosabb" családok tudják igénybe venni és persze utána fizetni a hitelt. Nagyon vonzó ez a 10 millió vissza nem téritendő támogatás, de ehhez csak ugy juthatnak hozzá, ha eleve van 25-30 millió "megtakaritásuk".
Aki Én
@szegfue: Még mindig nem értem, hogy a @Shikari: szerint módosabb, becsületesebb, rendezett életvitelű ember, aki vállal három gyereket, látszólag jól él, bevállal új lakást, fizeti a törlesztőt, nagyobb méretű, drágább 7 személyes autót, vesz, miért kap hozzá többmilliós támogatást. Nem érzem, hogy igazságos lenne, vagy, hogy pl nekem ezért kellene adót fizetnem.
Én is rendezett körülmények között élek, 7 személyes autóm van, nincs tartozásom..., de csak 2 gyerekem van. Én támogassam őket? Meg te? Szívesebben támogatnék valóban rászorulókat. Nem drogost meg munkakerülőt, hanem rászorulót.
Tényleg nem értem, ha a propagandát figyelmen kívül hagyom.
szegfue
@Aki Én: 8:59 Én is pontosan ezt gondolom! Magam is "rendezett" körülmények között élek és bár nyugdijas vagyok, még mindig dolgozok és adózok... Ők meg az ilyen nem igazán átgondolt programok "finanszirozására" költik el. Talán inkább bérlakásokat kellene ebből a pénzből épiteni, mert akkor valóban rászorultsági alapon lehetne kiutalni. Arról nem is beszélve, hogy ezzel a CSOK-kal szinte "kikényszeritik" a hitel felvételét 20-30 évre, ami egy "átlagos" keresetü családot a nyugdijig szinte "megnyomorit", vagy időközben földönfutóvá tesz.
Aki Én
@Shikari: A a "fizessenek a gazdagok" szlogen tényleg balfaszul hangzik. De mondom, jobb helyeken nem hőbörögnek, mert nem a gazdag fizet többet, hanem a kevésbé tehetős kevesebbet. Ugye mennyivel jobban hangzik? Pedig ugyan az.
És akkor az van amit mondasz, vagyis a becsületes dolgozót támogatják.
Aki Én
@Shikari: Ez nem teszi érthetőbbé ezt.
verőce21
@Clavigo: Te rendszeresen eltorzítod a valóságot!

Nem akarom védeni "Balyert", de nem rászorultságból kapta, hanem tulajdoni cserelakást adott az önkormányzati bérlakásért! Ahol, az addigi bérlő örömmel belement a cserébe.
(Sőt, még pénzt is kapott, mert Zsóti visszavásárolta az elcserélt lakását.) Hány százan csinálják ezt évente, csak Budapesten?
verőce21
@Aki Én: ((07:17) Honnan veszed ezt az orbitális hülyeséget...?
"Minél kevésbé rászoruló annál többet kaphat." - Minden megszólalásodból az irigységgel vezérelt szerencsétlenségedet vetíted ki...!
hidip
Szeretne lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.