A PORTÁL LERÁNTJA A LEPLET!!! =)) Egyelőre nem lehet tudni részleteket a kormány új intézkedéscsomagjáról, amelyet Orbán Viktor miniszterelnök a lapunk hétfői számában megjelent esszéjében „még a korábbiakat is túlszárnyaló otthonteremtési boomként” írt le, Novák Katalin pedig minden idők legnagyobb otthonteremtési programjának nevezett. Az azóta családokért felelős tárca nélküli miniszterré kinevezett Novák Katalin a Hír TV múlt pénteki műsorában csak annyit …

Forrás: magyarnemzet.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

verőce21
Még szép, hogy nem fognak bérlakások épülni, hisz' mindet kiigényelnék a cigányok!
És rászorultsági alapon meg is kapnák...! Mindenki építsen magának, a tehetségéhez, teherbíró képességéhez mérten...!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szegfue
@Aki Én: 8:59 Én is pontosan ezt gondolom! Magam is "rendezett" körülmények között élek és bár nyugdijas vagyok, még mindig dolgozok és adózok... Ők meg az ilyen nem igazán átgondolt programok "finanszirozására" költik el. Talán inkább bérlakásokat kellene ebből a pénzből épiteni, mert akkor valóban rászorultsági alapon lehetne kiutalni. Arról nem is beszélve, hogy ezzel a CSOK-kal szinte "kikényszeritik" a hitel felvételét 20-30 évre, ami egy "átlagos" keresetü családot a nyugdijig szinte "megnyomorit", vagy időközben földönfutóvá tesz.
Aki Én
@Shikari: A a "fizessenek a gazdagok" szlogen tényleg balfaszul hangzik. De mondom, jobb helyeken nem hőbörögnek, mert nem a gazdag fizet többet, hanem a kevésbé tehetős kevesebbet. Ugye mennyivel jobban hangzik? Pedig ugyan az.
És akkor az van amit mondasz, vagyis a becsületes dolgozót támogatják.
Aki Én
@Shikari: Ez nem teszi érthetőbbé ezt.
verőce21
@Clavigo: Te rendszeresen eltorzítod a valóságot!

Nem akarom védeni "Balyert", de nem rászorultságból kapta, hanem tulajdoni cserelakást adott az önkormányzati bérlakásért! Ahol, az addigi bérlő örömmel belement a cserébe.
(Sőt, még pénzt is kapott, mert Zsóti visszavásárolta az elcserélt lakását.) Hány százan csinálják ezt évente, csak Budapesten?
verőce21
@Aki Én: ((07:17) Honnan veszed ezt az orbitális hülyeséget...?
"Minél kevésbé rászoruló annál többet kaphat." - Minden megszólalásodból az irigységgel vezérelt szerencsétlenségedet vetíted ki...!
hidip
Szeretne lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.