A járvány második hullámához már gyakorlottabban alkalmazkodik Vitray Tamás. Ám az unokáit még mindig távoltartják a tévés legendától.

Vitray Tamás már gyakorlottabban igazodik a koronavírus-járvány második hullámához: nagyon félti a szeretteit, ezért – bár fáj neki – távol tartja magától az unokáit is.

„Nincs bajom a magánéletemmel” – mondta a 87 éves Vitray Tamás, akinek válásáról novemberben elsőként a Story számolt...

Közzétette: Story – 2020. március 12., csütörtök

A tévés legenda már több hónapja nem találkozott az unokáival. A Borsnak adott nyilatkozatából pedig az is kiderült, hogy ez a közeljövőben sem változik majd. „Nem lesz nagy születésnapi buli, igaz, nem is vágyom nagy ünneplésre, sok emberre” – mondta Vitray.

Később azt azért hozzátette, hogy családi körben természetesen nagyon szívesen ünnepelne, de a jelenlegi helyzetben erre sem lesz esély. Most a gyerekei vigyáznak rá, ezért nem találkozhat az unokáival, akikkel kizárólag interneten tartják a kapcsolatot.

Címlapkép: Facebook/Story

(borsonline.hu)

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jesz
Kedves tanár úr! nem kell ölelgetni az unokákat, létezik modern láthatási lehetőség. amúgy sem érnek rá, mert fel akarnak nőni...talán sikerül a nagyon híres, nagyon tisztelt nagypapa nélkül is..

...pénzt azért tessék ám küldeni...az a nagyszülő helyettesítő.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.