Ez közel a duplája az eredeti várakozásoknak.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kissé felnőttem
nem kéne ...ugye mindenre ebaltázni ha kő ha nem kő , de ami fura az egyetem fura ura ahogy Horger Antalt ADY nevezte, egyedül költi nem fura? meddig?
cikicakk55
Talán ha a stadionok, a kisvasútak, Áder fizetésének megduplázását, és azt a sok ezer milliárdot amit 10 év alatt a haveri,rokoni kőrnek és a hatálon túli magyarok szavazatának megvásárlására költöttek,megspórolták volna,akkor most lenne fizetésük a nővéreknek,ápolóknak,mentősöknek, lenne elég laboros képzettségű dolgozó,mert itthon maradtak volna,hisz alamizsnáért persze,hogy nem dolgozik sem orvos sem ővér. A felelőtlen pénzszórás eredménye a kapkodás, a hülyébbnél hülyébb törvények meghozása és a gazdaság becsődölése. A 100 leggazdagabb magyar és azok is akik nincsenek LISTÁN,DE TÖBB MILLIÁRD A VAGYONUK,MOST KÖTELEZNI KÉNE őKET,HOGY SZÁLLJANAK BE ANYAGILAG A VÍRUS KÉZBEN TARTÁSÁRA ÉS ANYAGILAG SEGÍTSÉK A MUNKA NÉLKÜL MARADT EMBEREKET. eLVÉGRE RÁJUK KÖLTÖTTE KORMÁNY A KÖZPÉNZT.
Yoda69
Kevesebbet kéne urizálni, elvtársak. Egyébként is bolsevikból nem lesz szalonna.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.