Újabb, szerinte homoszexuális propagandát is tartalmazó mesekönyvet semmisített meg pénteken Budapesten a Mi Hazánk Mozgalom elnökhelyettese, írja az MTI. Dúró Dóra azt mondta: különösen felháborítónak tartja, hogy a Vagánybagoly és a harmadik Á című, avagy mindenki lehet más alcímű mesekönyv – a Nemzeti Kulturális Alap (NKA) támogatásával jelent meg. Hozzátette, hogy a kötet szerzője, Bán Zsófia beszédet mondott a 2013-as Budapest Pride megnyitóján. A politikus homoszexuális propagandának tartja, hogy az egyik szereplőnek nem apja és anyja, hanem két anyja van. Azt is problémának tartja, hogy a mesekönyv egy másik részletében a szerző érzékenyíti gyerekeinket a fekete bőrű külföldi osztálytárs befogadására, az egyik gyerekszereplő pedig viccelődve a „beverem a pofáját” kifejezést használja.

Forrás: 24.hu
Feltöltő: Horizont
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
kereső
Barbarizmus! Anno Erich Kästner könyveket is égettek a nácik, az iró meg végignézte. Na ez a picha azokhoz csatlakozik. Tiltsák már be!!!
Aki Én
@Shikaratyi a meleg pondró: Durcis vagy, mert úgy véled megúszhattad volna, ha nem traktálnak gyerekkorodban hasonlóval?
Aki Én
Azért megnyugtató látni, hogy ez a nő is megtalálta a hazai főbűnt.
csak úgy....
@Shikari: téged sem az angol nörszöd ejtett fejre..
csak úgy....
ez a csaj az elöd elött sem lehetett egy észkombájn, persze ez köll a bikkfafejü magyarnak,lásd shikari..
nemkati
Ennek a nőszemélynek szövetkeznie kéne Deák-Sárosival, együtt még több ledarálandó mesekönyvet tudnának megtalálni. :)
advocat
XVI. Benedek és Ferenc pápa között számos különbség van, de közös bennük, hogy mindketten beszéltek a Vatikán felső köreiben lévő „meleg lobbi” elleni harcukról, miközben - elődjeikhez hasonlóan - mindketten tudtak több hozzájuk közel álló egyházi vezető homoszexuális kapcsolatairól, mégsem tettek semmit ellene. Az egyszerű lelkű olvasó nem nagyon tud mit kezdeni ezekkel a tényekkel: hogyan lehetséges, hogy a homoszexualitás elleni világszintű küzdelem élharcosai, a mindenféle szexuális aktustól eltiltott főpapok között nem csak ismertek aktív homoszexuálisok, hanem külön csoportot alkotnak a Vatikánban, és erről a pápák nyíltan beszélnek?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.