Az Európai Bizottság által közzétett uniós értékelésben csúnyán leszerepeltek a saját kormányzását klímabajnoknak tartó Orbán Viktor éghajlatvédelmi céljai. Az egységes elvek szerinti listán a – megosztott – utolsó helyre kerültünk... ... Bár a magyar kormány váltig büszkélkedik klímavédelmi erőfeszítéseivel – Orbán Viktor egyenesen klímabajnoknak nevezte Magyarországot –, a többi tagállammal, egységes elvek alapján összevetve nekünk még a – megosztott – utolsó helyről sem sikerült elmozdulnunk.

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: sgl
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ludas Matyi
@sgl: ebben nem csak a kormany hunyo. Igen sok nemet szandekozott Solarparkokat letesiteni Magyarorszagon, de az EON ott vazza at öket ahol tudja. Es most jön. A jövöben nem investalhat senki Solarparkokra kizarolag csak az EON. Ez annyit jelent, hogy ö fogja az aram szamlatokat is annyival megemelni amennyibe kerültek a Parkok investitioi! A kör bezarult.
Ludas Matyi
@sgl: itt egy kis boritek, ott egy nagyobb boritek es mindenki szemet huny. Miert van meg a Tesco, akik a legszarabb arukkal etetik a Magyar nepet, az orszagban? Ez ugy müködik ahogy nalunk Nemetorszagban. Megkerdezi a kormany hogy EON elvtars mennyit kalkulalt az aram arakra, hogy maguknak es nekünk is megerje. Az EON elvtars közli , hogy X Forint amiböl 10 % az önöke elvtarsak. Ezutan a kormany leadja, nyilvanossagra hozza az arakat az EON fele vissza, hogy ök azok akik meghataroztak ezt az arat. A hülye polgar meg mindent megeszik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.