Ez hangzott el a mai sajtótájékoztatón.

Drámai figyelmeztetést adott Müller Cecília – Erre sürget minket

Müller Cecília az Operatív törzs tájékoztatóján kijelentette, hogy a második hullám emelkedő szakaszában vagyunk, az esetszámok további növekedésére lehet számítani, ezért fokozott figyelemmel kell a szabályokat betartani.

Müller Cecília az Operatív törzs tájékoztatóján kijelentette, hogy a második hullám emelkedő szakaszában vagyunk, az esetszámok további növekedésére lehet számitani, ezért fokozott figyelemmel kell a szabályokat betartani.

Újságírói kérdésre, miszerint az iskolában kell-e a gyerekeknek maszkot viselni, Müller azt válaszolta, hogy jelen szabályozás szerint nem, mivel olyan többlet térhet jelenet a gyerekeknek, amit nem lehet elvárni.

Arra a kérdésre, hogy a koronavírusból kigyógyult időseket be kell-e oltani influenza ellen, Müller azt mondta, hogy igen, hiszen két különböző betegségről van szó. Három napja tünetmentes személy be lehet oltani, de mindig az orvos dönti el.

Arra kér Müller mindenkit, hogy időpont-egyeztetéssel menjen mindenki oltásért.

Az a cél, hogy aki "oltakozni kíván" ne találkozzon a váróban lévő betegekkel.

Forrás: ATV

Kép: kormany.hu

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jesz
@Oposit: nem védem a hölgyet, de tudom milyen nehéz úgy szóval tartani a publikumot, hogy már nincs mit mondani...nos úgy érzem a tekintetéből, hogy...-miért nem mehetek már a francba?..

Szóval nehéz a bányászélet...de csinálni kell a szép fizetésért.(is)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
T, operett törzs! Kéretik a felnőtt lakosságot nem teljesen imbecilnek nézni! Ami ma elmondott, elmondta tegnap is, meg azelőtt is.
Pálinkás Pál
amikor ezt a banyát kiállítják dumálni...tuti hogy valami hazugság,vagy baromság következik.
Maria24s
Szeretne egy lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller
sokanvagyunk
"Oltakoztam", de ha ezt előbb olvasom, az összes várakozó beteget kiküldettem volna az utcára.
Aki Én
Hogy ki hisz ezeknek és ki nem, azt mindenki döntse el maga. Az minden esetre érdekes, hogy amíg nem volt maszk, addig még csak ajánlott sem volt, mióta tonnaszám van, sőt gyártó gépsort is vettünk, ezóta a minimum duplájára emelkedett árával már kötelező.
Aki Én
...csak mellékesen, most rendeltem Kínából 50 db kék sebészeti maszkot 4,12 dollárért. Ez 1.300,-/ 50 db, vagyis 26 Ft / darab. Ezt kapod meg itthon 200,-tól.
26,- vs 200,-

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.