Ha a miniszterelnök síelne, majdnem biztosak lehetnénk benne, hogy a „senki ne tervezzen külföldi síelést” mondás ellenére csakhamar lécre pattanna a livignói lankákon, Szijjártó Péter pedig helikopterrel szállna le a Mölltal gleccser tetején. Ám miután a kormányfőt a futball érdekli, veszélybe kerülhet a sízést szerető magyarok hobbija: ne vigyék a drága eurókat külföldi síparadicsomokba, még akkor sem, ha a jelenleg kötelező tíznapos hatósági házi karanténnal aligha adhatnák tovább a vírusfertőzést. A téli sportok hívei megosztottak, de vannak, akiket semmi sem tántoríthat el.

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Egy kép – főleg ha ritka – tényleg többet ér

Meccsnek közepes, de óriási fényképészeti bravúr volt a tegnapi Fradi-Újpest

Mottó:
Felelős magyar hallgat Orbánra
nem tervez külföldi sielést,
inkább meccsre megy

promotions.hu/files/article/81902/crop/1603567252_fradi-ujpest-promotions-hu/1603567252_fradi-ujpest-promotions-hu_1180_550_3.jpeg

Hogy nem látszik szinte semmi? Igen ez a jellemző a meccsről készült fotókra és hasonló volt a tapasztalatom a képernyőn látható képről is, mikor néhányszor odakattintottam a távirányítóval. Ha megerőlteted magadat azért annyit ki tudsz „silabizálni”, hogy nagyon sokan voltak és jó szorosan – majd annyira mint választásokkor a egyes falvak házaiban – és hát maszkviselés???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.