Az önkormányzatok forrásait a járványra hivatkozva csökkentik, a többletkiadások jelentős része mégsem a válságkezeléshez kapcsolódik. A kormány a parlament által elfogadott költségvetési törvényhez képest mintegy 3200 milliárd forinttal tervez többet elkölteni idén – írja a Magyar Államkincstár (MÁK) félévi adataira hivatkozva a Népszava. Az idén áprilisban a kormány mintegy 1400 milliárd forintnyi kiadást zárolt a költségvetésben: ezen pénzek forrásai a minisztériumok és az önkormányzatok voltak. Május-júniusban kapták vissza az elvonásokat, de a lap szerint

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Ennek nagy része jó helyre megy: Orbán + családja, barátai és üzletfelei zsebébe!!! =))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
jesz
A számok alapján akkora lesz a hiány, hogy még Gyurcsány is megdöbben...
A következő kormány igencsak üres kasszát vesz át, félelmetes adóssággal.(mindjárt bele is buknak, és a szavazók boldogan visszakövetelik a fideszt)

A nép meg csak áll és néz..sok érdekes magyarázatot fogunk hallani, miközben keressük a lopott pénzt. Mert az megvan, csak hol?
division
@jesz: A következő kormány is a Fidesz lesz.
division
@RonaGyuri: Megállapítottam csak. Miért kellene remélnem? Nem úgy néz ki, hogy bárki is képes lesz őket leváltani. Mondjuk jelenleg a vírust nagyon rosszul kezelik.
kereső
@division: Bocsi, nem csak a virust- hanem a következményeit is. És mire ment/megy el ez az irdatlan pénz.Mert nem látszik sem a gazdaságon- sem az egészségügyön.
division
@kereső: Én is másként csinálnám, csak az meg az embereknek nem tetszene.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.