Komjáthi Imre elmondta: jelenleg is vannak párttagok karanténban.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Hat ezert a hirert kar volt tollat/keyboard-ot ragadni... Megtudtuk a nagy semmit... Nagyon sajnalom az illetot, de azert nevesithettek volna - ez nem szegyen (betegnek lenni), igy viszont nem tudni, kinek szoljon az egyutterzes.
Orulok, hogy a tobbi partban nincs beteg - ne is legyen! - de mondom, igy ennek a cikknek semmi hirerteke nincs !
karma1
Amikor egy ilyen hir felroppen, akkor az egy kozszereplorol szol, aki a parttagsagaval , az ott vallalt szerepevel mar kozszereplonek szamit.
Most, hogyha valami komoly baj tortenik, vagy mondjuk peldaul orban meghal, akkor azt fogja mondani a havasi gyoparka, vagy a tomjenzsoti, hogy az embereknek semmi koze ahhoz, hogy mi tortent a felsovezetesben? Ez most komoly? Mert szerintem ezt nem lehet megcsinalni - nem elunk a boldogsagos szovjetunioban, ahol addig nem kozoltek brezsnyev halalhiret, amig meg nem valasztottak az utodjat, persze csak a fejesek egymas kozt, a nep ott is le volt szarva...
Ezt a stilust egyik part sem teheti meg, mert oket a nep valasztotta erre a posztra, amivel a nyilvanossagot is vallaltak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.