Korábban éppen Novák Emil színművészetis kinevezése miatt távozott húsz operatőr a szervezetből. Koltai Lajos sem lesz tovább elnök. Kilép a Magyar Operatőrök Társaságából (HSC) Koltai Lajos és Novák Emil – a közleményük szerint "a hazai filmiparban egyre inkább gyűlölködő, vagdalkozó és személyeskedő hangnem a Magyar Operatőrök Társaságának közösségében is megjelent", mindez pedig ellentétes a szakmai szervezet eddigi törekvéseivel.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Nagyon szomorú, de nem egyedi

Bár az igazat megvallva nem volt könnyű helyzetben

Koltai Lajos is kilépett a Magyar Operatőrök Társaságából! Akár így is szólhatna a hír, s igaz is lenne. Azonban helyzet egészen más, sőt.
Nem volt könnyű helyzetben, hisz sokan néztek rá kíváncsian. Megtehette volna, hogy csak arra hivatkozik, hogy nem kíván politikai csatározásokban részt-venni. Azonban ha lehet hinni az MTI-nek egy NER-társi hűségnyilatkozattal felérő (ráadásul közös) közleményben állt ki a balhé egyik kulcsfigurája mellett! =))
Nessy
@RonaGyuri: Bármi az alapja, tény hogy ez a "Gyűlöljük egymást " szindroma jobban fertőz, mint a Covid.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.