Nagy Ágnes Laura lovasklubja önkormányzati területen működik, és jelentős uniós támogatás is jutott már a fejlesztésére az állami előtt.------------Panzió és lovasklub fejlesztésére kapott 31, 5 millió forint vissza nem térítendő állami támogatást a Magyar Turisztikai Ügynökségtől Nagy Ágnes Laura, a fideszes országgyűlési képviselő Bánki Erik volt felesége - írja az MTÜ honlapján elérhető adatokra hivatkozva a 24.hu. A támogatást a turizmusfejlesztésre létrehozott Kisfaludy-program 300 milliárd forintos keretéből kapta Nagy cége, a Mohácsi Sport Nonprofit Kft. A 24.hu szerint a támogatást már tavaly megítélték a cégnek, de ez csak most került nyilvánosságra a turisztikai program weboldalán.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: sgl
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
igazi családbarát kormányzat, még a menesztett hátastársakat is tömik pénzzel! =))
vitriol
Aztán majd még jönnek az unokatestvérek: közeliek, távoliak, s mire ezekkel végeznek, akkor jönnek a gyerekek meg a szépreményű unokák. Nem érdemes várni a végét, most kellene messzire zavarni ezeket!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.