Tizenhat évesen az egyik kaposvári temetőben összefirkálta a sírokat, egy hónapja pedig azért ítélték el, mert fogva tartotta a barátnőjét. Ny. Ádám most a helyi állatmentők kecskéjét mészárolta le.

A kaposvári remeteként emlegetett férfi neve akkor vált ismertté, amikor egy stabil családdal és háttérrel rendelkező lány a munkáját és az egyetemet is hátrahagyta azért, hogy az erdőbe költözhessen a nomád, ősi életmódot folytató, az erdőben lakó szerelméhez.

A lány egy hónapja lakott együtt a férfival, amikor az hirtelen teljesen kifordult magából, eltávolodott a valóságtól.

Az ágyban feküdtünk, amikor felugrott, majd azt mondta: 'most már tudom, hogy beléd bújt a Sátán, addig ütlek, amíg ki nem verem belőled'. Ekkor összekötözte a kezeimet, letépte a ruhám, majd összevert és elnyomott egy csikket a combomon

– mondta a lány a vallomásában, aki sikeresen elmenekült, aztán napokig bujkált hiányos öltözetben az erdőben, de szerencséjére egy arra járótól segítséget tudott kérni, aki hazavitte, megfürdette, végül kihívta a rendőrséget.

Bosszúból vágta le a kecske fejét a kegyetlen férfi

A Bors úgy tudja, a kaposvári remete volt az, aki egy helyi állatmentő egyesület kecskéjének levágta a fejét. A Rozi nevű jószág két éve került a Kutyatár Természet- és Állatvédő Egyesülethez, miután borzasztó állapotban, egy benzinkútnál bolyongva rátaláltak. Azóta az állatmentők kabalaállatává vált, a látogatók imádták, rengeteget foglalkoztak vele.

Két évvel ezelőtt hívtak a rendőrök, miután egy közterületen, rossz állapotban napok óta bolyongó kecskéről érkezett bejelentés hozzájuk karácsony és szilveszter között. Az állat hozzánk került, állatorvost hívtunk hozzá. Napokkal később kezdett telefonálgatni a most elfogott férfi, aki azt állította, hogy a kecske az övé. Kértük, hogy igazolja az állításait, fizesse ki az orvosi költségeit, de ezeknek nem tett eleget. Végül ő maga lopta ki a kecskét a telepünkről, s még ő jelentett fel engem állatlopás miatt

– magyarázta a Borsnak az állatvédők elnöke, aki azt is hozzátette, az eset többször is megismétlődött. Vélhetően ez a konfliktus állhatott a történtek mögött.

A magyarok a leölt állatok fejét területük határán kitűzték, ezzel mutatva erejüket és elrettentve a betolakodókat

– a Bors azt írja, ezt hirdette magáról a sajtóban a férfi, aki a portál információi szerint levágott kecskefejekkel vette körül erdei lakhelyét.

A kaposvári remeteként elhíresült férfi korábbi ügyének nyomozása alatt végig letartóztatásban volt, először 2020 márciusában engedték ki, de a fellebbezés hatására júniusban visszavitték a börtönbe. A hónap végén a férfi és a védője indítványára ismét kiengedték, de rövid időn belül újra visszakerült. A múlt hónapban hozott ítélete előtt újra kiengedték, a kecskegyilkosság idején ezért szabadlábon lehetett – tudta meg a lap.

Cikk- és címlapkép: Pixabay

(borsonline.hu)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.