Felborult egy vitorlás Pálköve előtt.

Nagyon nagy bajba került egy sportvitorlás a Balaton háborgó vízében

A vízirendőrök 2020. november 17-én 13 óra 40 perckor a Pálköve előtti vízterületre siettek, mert bejelentést kaptak, hogy a viharos szélben felborult egy sportvitorlás, vezetője pedig a vízbe esett – írják a rendőrség honlapján.

Az egyenruhások a 37 éves tapolcai férfit kimentették a vízből, majd a vitorlást a kikötőbe vontatták.

A Balatoni Vízirendészeti Rendőrkapitányság felhívja a figyelmet, hogy amennyiben a Balaton vízfelületén bajba kerülnek vagy bajba jutott személyt, személyeket észlelnek, tegyenek bejelentést az ingyenesen hívható 1817-es segélyhívó telefonszámon!

(police.hu)

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jesz
aszongya: ..."Nagyon nagy bajba került egy sportvitorlás a Balaton háborgó vízében"...

És tessék mondani, (ez) a sportvitorlás soha nem látott vihart?
Egy a vihar csak olyan, mintha biliben lenne...mit szóljanak azok a sportvitorlások, akik egyedül indultak el világkörüli útra motornélküli egyárbócos sportvitorlásaikkal? Ahogy elhagyták a starthelyet, fél óra múlva már sehol nem látni szárazföldet..ott ha borul(a "háborgó vizen"), kinek szól?

De félre az irigységgel...a mentők kimentették, és ez a lényeg..
namihami
És ezeknek a ""szegény, szerencsétlenült járt"" sportvitorlással rendelkezőknek a mentése köz(!)pénzből megy? Vagy ez a vihar hipp-hopp, egyetlen perc alatt jött? Netán a sportvitorlázás szabadidősportnak minősül, így a mentésük is közfeladat?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.