Orbánék hétpecsétes titokként kezelték az információt, nem véletlenül. Mészáros stróman és Tiborcz még egy világjárványt is képesek felhasználni, hogy a magyarok pénzén élősködjenek. A felcsúti miniszterelnök persze mindig a saját zsebét tömi, amikor a rokonoknak, cimboráknak ad milliárdokat. A zsebdiktátor nem kér az EU előnyös hiteléből, vagy a vissza nem térítendő támogatásból, mert azt nem tudná büntetlenül lenyúlni. Inkább kell neki a 900 milliárdos devizahitel, amivel adósrabszolgaságba taszítja a magyarokat. Ebből a pénzből jut majd bőven a rokonoknak, cimboráknak, mint ahogy a járványkórháznál is megtalálták a módját, hogy jól járjanak. De, mint tudjuk, AZ ÉLŐSKÖDŐK KÖZÖTT A LEGNAGYOBB PIÓCA MÉGISCSAK MAGA ORBÁN VIKTOR.

(Forrás: ezalenyeg.hu, Aki Én által)

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
,,A zsebdiktátor nem kér az EU előnyös hiteléből, vagy a vissza nem térítendő támogatásból, mert azt nem tudná büntetlenül lenyúlni. Inkább kell neki a 900 milliárdos devizahitel, amivel adósrabszolgaságba taszítja a magyarokat. Ebből a pénzből jut majd bőven a rokonoknak, cimboráknak, mint ahogy a járványkórháznál is megtalálták a módját, hogy jól járjanak. De, mint tudjuk, AZ ÉLŐSKÖDŐK KÖZÖTT A LEGNAGYOBB PIÓCA MÉGISCSAK MAGA ORBÁN VIKTOR."
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Horizont
"Nettó 4,7 milliárd forintba került a kiskunhalasi mobil Covid-kórház, amelyet a Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozó ZÁÉV Építőipari Zrt. és az Első Vőhöz, Tiborcz Istvánhoz köthető West Hungária Bau (WHB) Kft. épített"

Hogy rohadna már meg az összes tetű. 3 hónapba !!!???!!!

"Átlátszó. A lap hosszas levelezgetés után fordult közérdekű adatigényléssel az Állami Egészségügyi Ellátó Központhoz (ÁEEK). 3 hónapba telt, mire nagy nehezen kiadták az adatokat"
kereső
@Aki Én: azt csiripeli a küszöbrádió, hogy ebben az évben 7-8 milliárd eurónyi kölcsönt(kötvény-t) vett fel pártunk és kormányunk a szabad piacon. A nagyobb hitelefelvétel a tavsszal volt- amikor is orbán viktor őfenesége visszautasitotta az eu segitséget( most is azt sinálja). A tavaszi hitelek/kölcsönök kondiciói még nem ismertek. Jelenlegi árfolyamon számolva össz.:2800-2900 milliárd forintról beszélnek.
lusta
Hát nem érdekes? A lengyelek egy 65 ágyas szintén világszinvonalú konténerkórházat 600 millió forintból hoztak ki.
Aki Én
@lusta: Csak azért nem érdekes, mert IQ 30 felett ebben az országban nem tagadja élő ember a fidesz tolvajlását.
csak úgy....
lopnak,csalnak,hazudoznak és ettöl nekik a haza fényre derül,-míg a sima mezei pógárnak egyre jobban beborul!
Shikari
@csak úgy...: Húgyos sanyika! Addig erőlködsz, hogy be is kakálsz nyomika! :-)))))))))))))))))))))))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.