A kormány csak azzal a szervezettel konzultált, aminek Orbán Viktor az elnöke. Az ország egyik legnagyobb idősügyi szervezetével, az ezer klubot és 120 ezer tagot összefogó Nyugdíjas Klubok és Idősek "Életet az éveknek" Országos Szövetségével nem egyeztetett a kormány – mondta a Népszavának Hegyesiné Orsós Éva, a szervezet vezetője. A konzultációból kihagyott szervezetek szerint a „12 fős kirakattestület”, az Idősek Tanácsa a valóságban készen kaphatta a rendelet szövegét, hogy bólintson rá.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
az egy (megszokott) dolog, hogy Orbán hazudik, de az érdekes, hogy nem nyilvános a hivatkozott gittegylet névsora! =))
RonaGyuri
@RonaGyuri: Egy igazi matyaros vagányság

bár kiemelten arról szól, hogy 9-11 között csak a nuggerek, egyébként mindenki, de számos üzletben ezt ismét a tavaszi csak akkorként kezelik

Igen a kormány egy felmelegített vásárlási idősávot vezetett be. Amit Orbán maga jelentett be hivatkozva arra, hogy az Idősek Tanácsa kérésére rendelte el.
No de ki a f.. ez az IT? Azt tudjuk, hogy a szervezet elnöke Orbán Viktor, alelnökei Kásler és Novák, tagjait 12 főt a miniszterelnök kéri fel és a Tanács ülésén állandó meghívottként tanácskozási joggal részt vesz 12 a törvényben megnevezett államtitkárság vezetője képviselője.
Már az sem semmi, hogy így a bizottság 15:12 arányban túltengi a felkérteket, de az igazi gyöngyszem, hogy névsoruk nem nyilvános.
Nessy
@RonaGyuri: Szégyelli a banda, hogy csak sál a kirakatban? ( Dekoráció)
Egyébként érthető ez az egész idősáv téma. Ez nem kerül semmibe, míg a valós Idósszervezet kérése pénzbe kerülne! De most a divat, turizmus, vadászati kiállítás és végtelen a sor a felesleges pénz költésről, fontosabb.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.