Élete 58. évében, tragikus hirtelenséggel elhunyt Klecska Ernő mérnök-közgazdász, újságíró, a Fejér Megyei Hírlap volt lapszerkesztője – tudatta a szekesfehervar.hu.

Meghalt az újságíró, akit a meghekkelt Orbán-interjú miatt rúgtak ki
Fotó: szekesfehervar.hu

Egyike volt azoknak a munkatársaknak, akiket a meghekkelt Orbán-interjú ürügyén távolítottak el a Fejér Megyei Hírlaptól. Ebben az interjúban mesélt kálváriájáról.

Klecska Ernő 1963-ban született Székesfehérváron, középfokú tanulmányait a József Attila Gimnáziumban folytatta. A Kandó Kálmán Műszaki Főiskolán szerzett villamosmérnöki diplomát, majd mérnök-közgazdászként végzett az Óbudai Egyetemen.

A széles látókörű, tájékozott szakember húsz évig dolgozott a megyei hírlapnak, 2016-ig. Az olvasók a gazdasági témájú, objektív és színvonalas cikkeiből, riportjaiból ismerhették, a gazdasági rovat vezetője volt. Szakmailag kiemelkedő, a megye gazdasági körülményeinek bemutatásában végzett munkájáért 2002-ben megkapta a Fejér Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Sajtódíját, 2016-ban Szabad Sajtó Díjjal ismerték el.

2017-től a Fehérvár Kukac hír- és véleményportál főszerkesztője volt, illetve a budapesti Athéné Gimnázium pedagógusaként dolgozott. Az elmúlt hónapokban a Titkok Háza Tudományos Élményközpont, illetve a Prosperis Alba kommunikációs csapatát erősítette.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

sgl
@sgl: ja és meggyőződésem ezt az újságírót is közvetve ez a rohadék gazember Ocsmány Vigyor ölte meg!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
balos
@ómió: Azta!Van még valaki a családodban aki szóba áll veled?Ekkora turhőt még a putyin is beengedne a gatyájába,hátúlról!
ómió
@balos: A saját esetedet vetíted rám, bolsi faszkalap!? "Bedolgozó" voltál a szemlőhegyi Putyin-látogatáskor?
vacsi
@sgl: Mindenki onnan lop, ahol dolgozik...
Yoda69
O1G mar a kozvetett gyilkossagtol sem riad vissza.
ómió
@surdilloFUJT: Örvendek, hogy bemutatkoztál! Én ómió vagyok!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.