Koronavírus szövődményeként fellépő kétoldali tüdőgyulladással fekszik kórházban Kis Grófo.

Kedd óta kórházban fekszik Kis Grófo. A mulatószenész magas láz, köhögés és szédülés miatt került az intézménybe, ahol benn is tartották. Mint kiderült, a pár napja elvégzett koronavírustesztje pozitív lett; elmondása szerint hirtelen lett rosszul, egyik pillanatban még semmi baja nem volt, majd magasra szökött a láza, szédülni és köhögni kezdett, alig kapott levegőt.

Hinned kell magadban! Ezt ne feledd!

Közzétette: Kis Grófo – 2020. október 21., szerda

„Kedden kerültem be a kórházba, mert akkorra már nagyon rosszul éreztem magam. A szédülés állandósult, magas lázam volt és nagyon rossz volt az általános közérzetem. A kórházba érve gyorsan jutottam orvoshoz.

Tüdő ct-t végeztek rajtam, s kiderült, hogy kétoldali tüdőgyulladásom van. Azt mondják a dokik, szerencsés vagyok, hogy viszonylag hamar diagnosztizálták, mert így azonnal megkaphattam az infúziós kezelést, amivel remélhetőleg meg tudják fogni a gyulladás további terjedését”

– nyilatkozta a Borsnak.

Kis Grófo azt mondja, mivel senki nem látogathatja, ez a mentális állapotára is kihat.

Hiányzik a családom, még soha életemben nem voltam ennyire kiszolgáltatott helyzetben, elég nehéz most minden

– árulta el, hozzátéve: próbál jókedvű maradni, de nagyon ijesztő, ami vele történik.

Címlapkép: Facebook/Kis Grófo

(borsonline.hu)

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Shikari
Gyógyuljon meg és vigye tovább a zsidó- cigány kultúrát! :-)))))))))))))))))))))
Szeparepa2
Még mindig nem látja a sok agy nélkül robotoló csicska birka rabszolga veréb, hogy most rájöttek a közéleti emberek hogy így ingyen és bármi teljesítmény nélkül címlapra lehet kerülni. Elég bejelentneni, hogy jaj elkaptam a vírust, máris ráfordul a teljes média. Majka, Szijjártó stb stb... a véleményem hogy 90%-ban kamu betegek... persze véletlen pont mind meggyógyul és nincs élet-halál közt, majd hazamegy. Majka is bohóckodott végig; nem hallottam, nem láttam hírt, hogy az életéért küzdöttek volna, mert leállt a tüdeje vag hasonló. Hanem megragadva a nagyobb médiafelületet észt kezdett osztani youtube-n, persze iditóa bugris baromságokat, ahogy szokta. E jelenségek is csak azt az erős gyanút ill feltevést erősítik, hogy nincs semmiféle komoly járvány. Tavasszal is köhögtem és most is köhögök. (szoktam máskor is, néha meghűlök illl enyhe tűdőgyulladást hordok ki lábon; a tüdőm a kinőtt gyerekkori asztma maradandó utóhatásaként jóval érzékenyebb, pl csak sima sport után is köhögök egy fél órát legalább, együtt élek vele) és akkor ennyi. Háromszorosan veszélyeztetett vagyok legalábbis a mülleri kamukuruzslás szerint, hiszen erősen túlsúlyos vagyok, benne vagyok jócskán a korban, a tüdőm említettem és még vesebeteg is vagyok. Ehhez képest itt vagyok, köhécselek, együtt lakom az öreg beteg szintén veszélyeztetett anyámmal. A suliba járó unokahugommal ÉS SENKINEK SEMMI BAJA. De megtehetném hogy előadom a hattyú halálát és simán bevinnének a kórházba, lihegnék kicsit nekik, meg köhögnék, még a gépre is simán rátennének, a lakást lepecsételnék. Ennyit erről a járványról. Van. Csak valójában inkább hisztériából, pánikkeltésből (azaz acsarkodó hazug propagandából) és egy speciális, influenza jellegű vírusról szól, amit elkapnak azok, AKIK AMÚGY IS BETEGEK, és köztük aki legyengült, és amúgy is előbb-utóbb meghalna, az bele is hal; aztán azt írják ki, hogy ez is meghalt kovidban. (a valóság eközben az, hogy a betegsége miatt halt meg, a koronavírus legfeljebb ha katalizálta)
Eladott Ország
@simmering73: ma, 10:51 ♦ Pedig már azt hittem, úgy fogja őket a vírus, mint mágnes az alumíniumot. Az a baj, hogy a koronavírus nem közbeszerzés útján terjed, mert akkor a vírusról lelopnák a koronát is.
cirip
@Horizont: A Tényekben éppen most beszél, telefonon a kórházból, jobban van már.
Horizont
@cirip: Örülök. Mindenki gyógyuljon meg. Én ennek a kisGrofónak egy számát ismerem : a nézését meg a járást, de amit fröcsögnek rá a neten is köpedelem. Egy ember beteg. Olyan mélyrepülésben vagyunk, hogy na. Én egy helyen írtam meg, hogy fertőzött vagyok, na voltam én minden, fidesz bérenctől kezdve hazug stb.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok