Az osztrák Die Presse című lapban jelentetett meg véleménycikket Oliver Grimm "Az álszent Szájer úr" címmel – szúrta ki a 24.hu.

A szerző úgy látja:

tulajdonképpen teljesen irrelevánsnak kellene lennie, hogy Szájer József a takaró alatt vagy a meghitt pillanatokban mit tesz, és annak is, hogy ezt hány és milyen nemű emberrel teszi. 2020-ban vagyunk és ha a „tekintélyelvű” Fidesz – amelynek évtizedek óta egyik vezéralakja Szájer József – másképpen szeretné ezt látni, az Európai Unióban a szexuális önrendelkezés azon polgári jogok elidegeníthetetlen része, amelyeket az Európai Uniónak védelmeznie kell.

Mégis fontos politikai ügy, hogy Szájer József az ereszcsatornán mászva megpróbált elmenekülni a helyszínről, amikor a belga rendőrök feloszlattak egy 25 férfi részvételével zajló, drogos szexpartit – véli a szerző, aki kiemeli: egyelőre nem tisztázott, hogy Szájer József fogyasztott-e drogot.

Ez látszólag azért történhetett, mert a nemzeti, autoriter Fidesz egyik alapítója olyan rendkívüli személyes viszonyulást mutat, amelyet a pártja megpróbál törvényen kívül helyezni. Ez cinikus. A magyar kormány a nyitott társadalom, a liberalizmus és a felvilágosodás elleni haragjában furcsa fantáziákba merül a magyar családok jóléte elleni állítólagos dekadens összeesküvésekről. Legutóbbi alkotmánymódosításukban kifejezetten meg akarják tiltani az azonos nemű párok általi örökbefogadást: mintha a homoszexuálisok nem lennének szerető, jó szülők. 

— fogalmaz a szerző.

Meglátása szerint „Szájer lélegzetelállítóan képmutató”. 

Szájer és a jelentések szerint több, jelenleg ismeretlen nemzetiségű diplomata úgy gondolták, hogy a törvény fölött állnak. Szédítő merészségről árulkodik a parlamenti vagy diplomáciai mentelmi jog igénybevétele azért, hogy a közigazgatási hatóságok által kezdeményezett büntetőeljárást elkerülhesse. Hogyan írta maga Szájer november 13-án, a magyar kormány honlapján, amikor az EU jogállamiságra vonatkozó kívánalmait ostorozta? «Nincs kettős mérce. A Parlament sem kivétel!» Igaza volt – még akkor is, ha nem úgy, ahogyan szándékában állt.

Szájerről kedden derült ki, hogy péntek éjjel Brüsszelben részt vett egy összejövetelen, amelynek a rendőrök vetettek véget. A belga sajtó szerint az esemény szexparti volt. A belga ügyészség szerint Szájer a kiérkező rendőrök elől az ereszcsatornába kapaszkodva próbált menekülni, sérült kézzel. Amikor elfogták, a hátizsákjában kábítószert találtak. A lemondott EP-képviselő állítja: a szer nem az övé, nem fogyasztott belőle, nem tudja, hogyan került a holmijába.

Forrás: 24.hu, HVG

95 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Még csak most kezdik kiismerni a magyar maffiát?
Jó reggelt!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csak úgy....
@Gyurka80: sosem tévedek,olyan vagyok mint @Shikari: ! :) tévedhetetetlen !
simmering73
@karma1: Nehéz felfogású. nekem is volt már kalandom vele. De most mit lehet tenni, ha mégis a mi kutyánk kölke? Kicsit ketyós, kicsit lassú de a mienk.
csak úgy....
@Gyurka80: különben is,a gyagya szöveged mindíg lebuktat! :)
verőce21
@csak úgy...: Te egy durbincs2.0 vagy, nem más. :)
Aki Én
@verőce21: ...én? Nem!
Sosem az érveiddel taroltál itt :)
Ezért ,,szeretünk". Tudjuk, hogy jó oldalon állunk :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.